Ziraat Bankası Kart Şifre Alma: 3 Şifre Alma Yolu

Ziraat Bankası'ndan kart aldınız. Peki bu kartın şifresini nasıl alacaksınız? Haberimizde Ziraat Bankası kartınız için şifre alabileceğiniz 3 yöntemi paylaştık.

Ziraat Bankası 25.08.2020, 12:44
Ziraat Bankası Kart Şifre Alma: 3 Şifre Alma Yolu

Ziraat Bankası Bankkart hesap kartı almış ya da şifresini değiştirmek isteyen kişiler için şubeye gidilmeden çeşitli şifre alma yolları bulunmaktadır.  Ziraat Bankası kartı ile istenen yerde alışveriş yapılabilir,  Ziraat Atm' lerinden nakit para çekimi yapılabilir.  Bir de internet bankacılığı şifresi olarak EFT,  havale gibi para transferleri yapılır ve otomatik ödeme talimatı verilir.  İlk olarak Ziraat Bankası'nda hesabı olmayanlar kart başvurusu yapmalıdır.

Ziraat bankasının banka kartının adı Bankkarttır.  Bu kartı almak isteyenler ilk olarak Ziraat Bankası şubesine giderek hesap açtırma yapmalıdır.  Hesap açtırma işlemlerinden sonra kart kişiye teslim edilmekte ve kartı istenilen şekilde kullanılabileceği şifre tanımlaması gerekecektir.  Yaklaşık olarak 1 hafta içinde bankaya ait kurye tarafından kişiye teslim edilir.  Eğer adrese ulaşım yoksa Ziraat Bankası şubesine kişi giderek kartını teslim olabilir. 

Ayrıca bankalarda kullanılan cep telefon numarası güncel olmalı ve eğer bu kart esnasında güncel değilse kartın gelip gelmediği kişiye ulaştırılamayabilir. Güncel olmayan telefon numaraları güvenlik ile ilgili olarak bankalar tarafından kullanımı tercih edilmez.  Karta şifre tanımlamak için mutlaka güncel telefon numarasına ihtiyaç vardır.

Şubeye Gidilmeden Kart Şifresi Alınması

Sms ile şifre alma

SIFRE  yazarak aralarında birer boşluk bırakacak şekilde “ kartın son 6 hanesi,  anne kızlık soyadı son iki harfi veya doğum yeri,  kartın arkasında bulunan 3 haneli güvenlik kodu”  bilgileri girilerek  47 57 SMS gönderilir.  Şifre bu şekilde oluşturulabilir.

ATM ile kart şifresi oluşturma

Ziraat bankalarında Atm’lerle de giriş şifre işlemleri menüsüne tıklanarak şifre oluşturulabilir.

Müşteri hizmetlerinden şifre oluşturma

Yeni şifre müşteri hizmetleri numarası olan 0850 220 0000  numarası aranarak da oluşturulabilir. Kişilerden istenen bilgiler teyit edildikten sonra yeni şifre kolaylıkla oluşturulur.  Bilgiler güncel değilse tekrardan en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmek gerekecektir.  Bu durumda Ziraat Bankası'nın kartına sahip olan müşterilere özel çeşitli kolay yollar bulunmaktadır.  Müşteriler Atm’lerden,  Sms ya da müşteri hizmetlerinden kolay bir şekilde kart şifresi alıp hızlı bir şekilde kartı kullanmaya başlayabilir.

Yorumlar (4)
Lütfi 3 yıl önce
Banka katı şifre almaktadır
yavuz genç 3 yıl önce
şifre vermiyorlar
FATİH BİLGİ 3 yıl önce
Her yönü denedim olmuyor askerde olduğum için de şubeye gidemiyorum Ne Yapmam lazim
5 saattir musteri temsilcisine baglanmaya çalışan muateri Allah belanızı versin 3 yıl önce
5para etmez bi musteri temsilcisine bağlanamıyoruz ne boktan bankasiniz
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:23
Güneş 06:47
Öğle 13:01
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:24