Tura Turizm Ne Zaman Kuruldu? Sahibi Kimdir?

Tura Turizm müşteri hizmetleri numarası nedir? Tura Turizm sahibi kimdir? Tura Turizm tekne turları var mı? Tura Turizm rezervasyon nasıl yapılır?

Seyahat 02.11.2020, 10:34
Tura Turizm Ne Zaman Kuruldu? Sahibi Kimdir?

1966 senesinde İstanbul’da kurulmuş olan turaturizm seneler içinde kendisine kazandırmış olduğu gelişim ve deneyim becerileri ile Turizm dünyasını takip eden yenilikçi yapısıyla hizmet, Üretim ve hizmet veren bir Turizm şirketidir. Tura Turizm seyahat ve turizm acente hizmetleri ağları ile beraberlik faaliyet gösteren MICE, Outgoing, Oncoming hizmetlerini tüketicilere sunan bir yapıya sahiptir.

Hangi Ülkeler İle İletişim İçindeler?

Çin, Slovenya, Rusya, Endonezya, Malezya, Romanya, Yunanistan, Belçika, İspanya, Almanya, İngiltere, ABD başta olmak üzere dünyanın Turizm piyasasında önde gelme özelliğini taşıyan 30’dan fazla ülkesinden gelen misafirleri Türkiye’de konaklama ve ağırlama gibi hizmetler kapsamında karşılayarak ülkesinde bulunan incoming trafiğinin önemli bir bölümünü yürütmektedir.

Outgoing hizmetleri kapsamında hemen her sene hep binlerce turisti Türkiye’den yurtdışına göndermektedir. Özellikle de Akdeniz, Uzakdoğu, Ege Adaları, Karayipler, Çin, Güney Amerika, Fiyortlar, yoğun ilgi gören programlar arasında yer almaktadır.

Kruvaziyer turizmi genel itibari ile bu şirketin ana faaliyet ve çalışma trendlerinden biri olma özelliğini taşımaktadır. 48 senedir bu konuda uzmanlaşarak yoluna devam eden Tura Turizm genel itibariyle bu tecrübe firmanın başarısında bulunan en temel özellik olma özelliğini taşımaktadır.

Turizm piyasasında bulunan pek çok alanda faaliyette bulunan Tura Turizm, özellikle de gemi turları hususunda Türkiye’de Öncü bir konumda bulunmaktadır. Çok sayıda gemi turlarını düzenleyerek yabancı tur operatörlerinin tercih ettiği bir acente olma özelliğini de taşımaktadır.

Son senelerde en hızlı ve en kaliteli girişim gösteren Turizm perspektiflerinden biri olma özelliğini taşıyan MICE, Tura Turizm kapsamında da karşılığını fazlasıyla bulmuş ve çok kısa süre içerisinde çok sayıda uluslararası Organizasyon ve kongre operasyonları kapsamında çeşitli faaliyetler gerçekleşmiştir. Her sene yeni organizasyonları bünyesine katarak büyümesini sürdürmektedir.

Şirketin Başarısının Temeli

Şirketin başarılı olmasının esasında kuruluşundan bu yana milyonlarca turiste tur hizmetlerini sunmuş olmasından kaynaklanmaktadır. Bilgi birikimi sayesinde Özellikle de kalıplaşmış Tur ve servislerin dışına çıkarak yeni ürünleri ortaya koyan ve yeni pazarlama araçlarını tüketicilere sunmayı mükemmel şekilde başarmaktadır. Bu yeniliklerle kendini geliştirmenin yanı sıra aynı zamanda ülke turizmine de katkıda bulunarak Türkiye’ye döviz girdisinin fazla ulaşmasını sağlamaktadır.

Sektörde sağlanabilecek en fazla hizmet alternatifi ile konuklarına sunmuş olduğu alternatiflerin çokluğu genel itibari ile hizmet kalitesinin tartışılmazlığı ile yaşatmış olduğu konfor kalite ve tatil açısından arayış içerisinde bulunan Misafirlerin yeni tatil planları yapmaya davet eden bir felsefe biçimi ile hem konaklama hem ağırlama hem karşılama hem gezdirme ve hem de uğurlama gibi çok sayıda faaliyetleri içeren Tura Turizm Özellikle de Türkiye’nin zenginleşmesi açısından mükemmel işlere imza atmaktadır.

Her geçen gün biraz daha girişim göstermeyi kendine Hedef edinen tura turizm Özellikle de müşteri memnuniyetine odaklanan bir yönetim biçimi ile tüketicilere hizmet vermektedir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36