Prof. Dr. Kadir Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Demir hangi çalışmalarda bulundu?

İstanbul Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapan Gastroenteroloji Uzmanı olan Prof. Dr. Kadir Demir bugün 14 Nisan tarihinde Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu olacak

Sağlık 14.04.2021, 15:45 İrem Durak
Prof. Dr. Kadir Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Demir hangi çalışmalarda bulundu?

Prof. Dr. Kadir Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Demir hangi çalışmalarda bulundu?

İstanbul Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapan Gastroenteroloji Uzmanı olan Prof. Dr. Kadir Demir bugün 14 Nisan tarihinde Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu olacak. Peki Prof. Dr. Kadir Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kadir Demir hangi çalışmalarda bulundu? İşte bu soruların yanıtı...

1983 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1989 senesinde dönem birincisi olarak mezun olan İstanbul Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Demir bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak katılacak. Peki Prof. Dr. Kadir Demir kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Kadir Demir’in hangi çalışmaları bulunuyor?

Prof. Dr. Kadir Demir Kimdir?

Gastroenteroloji Uzmanı olan Prof. Dr. Kadir Demir, İstanbul Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. 57 yaşında olup 1964 yılında Gaziantep'te dünyaya gelmiş olan Kadir Demir, ilk ve orta öğrenimini Gaziantep'te bitirmiştir. 1983 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1989 senesinde dönem birincisi olarak mezun olmuştur. İstanbul Tıp Fakültesi'nde 1995 senesinde iç hastalıkları uzmanı, 2000 yılında da gastroenteroloji doçenti olmuştur ve 2006 senesinde profesör kadrosuna atanmaya hak kazanmıştır.

Bağırsak, mide ve karaciğer hastalıkları ile ilgili olarak 120'nin üzerinde ulusal ve uluslararası yayımlanmış çalışması var olan Prof. Dr. Kadir Demir, hala İstanbul Tıp Fakültesi'ndeki çalışmalarına devam etmektedir. Prof. Dr. Kadir Demir'in profesyonel olarak özel ilgi alanları arasında dispepsi, hassas barsak, reflü hastalığı, karaciğer yağlanması ile kronik hepatitler bulunuyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12