İbo Show konukları belli oldu! Bu hafta hangi ünlü isimler katılacak? Ankara rüzgârı esecek

İbrahim Tatlıses’in sunmuş olduğu İbo Show’un bu hafta programına katılacak konukları belli oldu.

Magazin 21.05.2021, 14:30 İrem Durak
İbo Show konukları belli oldu! Bu hafta hangi ünlü isimler katılacak? Ankara rüzgârı esecek

İbo Show konukları belli oldu! Bu hafta hangi ünlü isimler katılacak? Ankara rüzgârı esecek

İbrahim Tatlıses’in sunmuş olduğu İbo Show’un bu hafta programına katılacak konukları belli oldu. 22 Mayıs Cumartesi günü yayına alınacak olan İbo Show’un yeni bölümünden önce programın fragmanı yayınlandı. İbo Show konukları belli oldu! Bu hafta hangi ünlü isimler katılacak? Ankara rüzgârı esecek.

İbo Show’un yeni bölümünün fragmanında yine birbirinden ünlü isimle programda yer alıyor. Her hafta 2-3 önemli ünlü adı konuk olarak programına alan İbrahim Tatlıses’in sunmuş olduğu İbo Show’da bu hafta tam 6 ünlü kişi şarkıları ve sohbetleriyle, seyircilere unutulmaz hatıralar yaşatacak.

Star TV ekranlarında her hafta cumartesi günleri yayınlanmakta olan ve İbrahim Tatlıses’in sunmuş olduğu İbo Show’un 25. bölüm fragmanı yayınlandı. 22 Mayıs Cumartesi günü yayına alınacak olan İbo Show’a bu hafta Hüseyin Kağıt, Mustafa Taş, Ankaralı Ayşe, Veli Erdem Karakülah ile İbocan ve Serkan Nişancı konuk olacak.

Global Medya ve Poll Production’ın yapımcılığını üstlenmiş olduğu İbo Show, 22 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayına alınacak.

Hüseyin Kağıt Kimdir?

Türk müzisyen, söz yazarı, bestekâr ile oyuncu Hüseyin Kağıt, 1982 yılında Ankara’nın Haymana ilçesinde dünyaya geldi. Onlarca şarkısı bulunan Hüseyin Kağıt, Hayatı Tespih Yapmışım şarkısı ile geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Hüseyin Kağıt, birçok etkinlik ile organizasyonlara katılarak konserler veriyor ve sahneye çıkıyor.

Ankaralı Ayşe Kimdir?

1977 yılında dünyaya gelen ve Ankaralı Ayşe olarak da bilinen Ayşe Dinçer, aslen Mersinli. Ancak Ankara'da dünyaya geldiğini belirtmişti. "Artık Ankara'lıyım" diyerek bu konuya bir açıklık getiren Ankaralı Ayşe, Mersin Gazi Lisesinde eğitim gördüğü sırada, Liseler arası ses yarışmasında birinci olmayı başarmıştı.

Aslen Mersinli olan Ayşe Dinçer Emre Ergen ile evlidir. Emre Ergen, Ayşe Dinçer'in konser programlarında yardımcı olarak yer almaktadır.

Mustafa Taş Kimdir?

30 Nisan 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelen müzisyen ve şarkıcı Mustafa Taş, profesyonel müzik kariyerine arkadaşları ile beraber kurmuş olduğu Grup Öykü'yle başladı. Aynı zamanda da TRT Gençlik Korosu’nda bağlama sanatçısı olarak göreve başlayan Mustafa Taş, ilk albümü "Atamın Seymenleri" 2009 yılında yayımlandı.

Mustafa Taş, 2012 yılında piyasaya sürmüş olduğu "Dost Kazığı" albümü ile de başarılı bir çıkış yakalamış oldu.

Veli Erdem Karakülah Kimdir?

22 Eylül 1987 yılında Ankara’da doğan Veli Erdem Karakülah, Elmadağ ilçesinde dünyaya gelmiştir. Akademik kariyerini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Turizm ve devamında Anadolu üniversitesi İşletme fakültesinde bitiren Veli Erdem Karakülah, küçük yaşlardan bu yana vazgeçemediği tutkusu müzik ile uğraşmıştır.

Ailesi, müziğe olan ilgisine destek verince, okul dönemlerinde bağlama, keman ile gitar çalmaya başlamış olan Veli Erdem Karakülah, profesyonel bir şekilde müzik ile uğraşıyor. Kariyerindeki ilk profesyonel çalışmasına ‘’Sevenden Adam Olmaz’’ klibi ile başlamış olan Veli Erdem Karakülah, sonrasında da 11 parçadan oluşan bütün eserlerin söz müziği kendisine ait olan ilk albümü Milad'ı 2012 yılında da piyasaya sürmüştür.

Ankaralı İbocan kimdir?

Ocak 1977’de Ankara'nın Kalecik ilçesinde doğan İbocan’ın gerçek adı İbrahim Kibaroğlu’dur. Sesinin dışında sazı ve müzisyen kimliği ile de çok beğenilen İbocan, katıldığı etkinlikler ve konserler sayesinde geniş kitlelere adını duyurdu.

2015 yılında Sensizlik Ölüm Gibi adındaki albümünü müzik severlerle paylaşmakta olan İbocan, 2016 yılında da Baba Mirası ismindeki sinema filminde Baturay karakterine hayat vermiştir.

Serkan Nişancı Kimdir?

Ankara havaları ile düğünler ile kına gecelerinin vazgeçilmez adları arasında bulunan Serkan Nişancı’nın hayat hikayesi ile ilgili olarak pek bir bilgi yer almıyor.

Annesi ve babaannesine olan düşkünlüğünü her platform içerisinde dile getiren Serkan Nişancı, 1986 yılında dünyaya geldi. İyi bağlama çalan Serkan Nişancı, Ankara Kazan Biz Kepçe ismindeki bir dizide rol oynadı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03