Enes Batur’un Youtube’a Video Yüklemesi Yasaklandı

Türkiye'de en fazla takipçiye sahip olmayı başaran YouTuber'ların başında yer alan Enes Batur, YouTube Topluluk Kuralları'nı ihlal etmesi sebebiyle ceza aldı.

Magazin 31.03.2021, 17:00 İrem Durak
Enes Batur’un Youtube’a Video Yüklemesi Yasaklandı

Enes Batur’un Youtube’a Video Yüklemesi Yasaklandı

Türkiye'de en fazla takipçiye sahip olmayı başaran YouTuber'ların başında yer alan Enes Batur, YouTube Topluluk Kuralları'nı ihlal etmesi sebebiyle ceza aldı. Enes Batur'un platforma video yüklemesi yasaklandı.

Ünlü Youtuber Enes Batur’un YouTube’a video yüklemesi yasaklandı. Sosyal medya üstünden yapmış olduğu bir açıklama ile söz konusu yasağı duyuran Batur, yüklemek istediği videonun da 15 milyon aboneye özel bir içerik olduğunu belirtti.

Ünlü Youtuber Daha Önce De Ceza Almıştı

Batur daha önce de benzer olaylardan dolayı cezalar almıştı, ancak daha sonra video paylaşım platformunda yer alan kısıtlamalarını kaldırmayı başarmıştı. Enes Batur, 15 milyon abonesi için hazırlamış olduğu videoyu yüklerken 5 sene önceki bir video sebebiyle uyarı aldığını, bu sebeple de söz konusu videoyu yükleyemediğini belirtti.

Enes Batur Kimdir?

Yayınlamış olduğu videolar sayesinde kısa bir süre içinde ünlenen fenomen Enes Batur, sosyal hayatı ile de gündemden düşmüyor. Peki, Enes Batur kimdir?

Enes Batur Sungurtekin 1998 Antalya doğumlu. Türk YouTuber, oyuncu ve aynı zamanda şarkıcıdır. Mayıs 2020 itibarı ile Türkiye'nin en çok aboneye sahip olmayı başaran bireysel YouTube kanalının sahibidir. Eğlence, Vlog ve challenge türü videolar çekmektedir.

2017'de düzenlenmiş olan 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılmış olan En İyi YouTuber / Instagrammer Ödülü kendisine verildi; fakat daha sonra kendisinden geri alındı. 2018'de düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri'nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü'nü kazanmayı başardı. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. İkinci filmi Enes Batur Gerçek Kahraman 31 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girdi. Batur, 2019 senesinin Haziran ayında Survivor isimli yarışma programında konuk olarak bir bölümde yarıştı.

Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde kısa süre eğitim almış, YouTube kariyeri gelişince de yüksek eğitimine Nişantaşı Üniversitesi'nin Sinema ve Televizyon bölümünde sürdürmüştür.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12