Enes Batur Trafik Kazası Geçirdi!

Enes Batur bugün Etiler’de bir trafik kazası geçirdi. Batur’un 1 milyonluk lüks aracı pert oldu.

Magazin 23.11.2020, 18:21 İrem Durak
Enes Batur Trafik Kazası Geçirdi!

Enes Batur Trafik Kazası Geçirdi!

Enes Batur bugün Etiler’de bir trafik kazası geçirdi. Batur’un 1 milyonluk lüks aracı pert oldu.

Enes Batur İstanbul Etiler’de trafik kazası geçirdi. Kaza esnasında yanında sevgilisi Ecenaz Üçer de bulunan aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü. Alınan bilgilere göre Batur ile sevgilisi kazadan yara almadan kurtuldu.

Türkiye’nin en popüler YoTuberlarından biri olan Enes Batur Etiler’de trafik kazası geçirdi. Kaza esnasında Enes Batur’a ait lüks araç pert olurken kendisi ise yara almadan kurtuldu. Kazanın niçin olduğu ise şu an için bilinmiyor. Gelen bilgilere göre Enes Batur Etiler’de seyir halindeyken farklı bir araca çarptı. Olay yerinden alınan görüntülere göre orta refüjde bulunan bir ağaca da çarpılmış olarak görülüyor. Arabanın son hali ise kazanın şiddetini anlatmaya yeterli. Lüks Chevrolet muhtemeldir ki hurdaya çıkacak.

Ünlü fenomenin ise şimdiye kadar herhangi bir açıklama yapmadığı görüldü. Fakat alınan bilgilere göre Batur, kazadan sonra büyük bir panik yaşadı. Bir de fenomenin sevgilisi Ecenaz Üçer de kaza anındayken araçta olduğun belirtti. Batur’un trafik kazası geçirdiği Chevrolet Camaro SS’nin bugünkü piyasa değeri ise 1 milyon 350 bin lira olarak biliniyor.

Enes Batur’un Kazasına İlişkin Sosyal Medya Yorumları

‘Desenize yeni araba videosu geliyor.’

‘23 bin $ esasında. Geçmiş olsun.’

‘Aile arabamız gitti ya.’

‘belli ki kamyon ya kamyon ya da tır çarpmış veya bayağı hızlıymış bu araç nasıl bu hale gelmiş?’

‘Tüm NDNG ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletir sünnet düğünüme beklerim. Geçmiş olsun büyük kahraman Enes Batur.’

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur Sungurtekin 1998 Antalya doğumlu ünlü bir Türk YouTuber’dir. Oyuncu ve şarkıcı olan Batur Mayıs 2020 itibari ile Türkiye’nin en fazla aboneye sahip olan bireysel YouTube kanalının sahibidir. Vlog, Challenge ve eğlence türünde videolar çekmektedir. Enes Batur 2017 ve 2018 yıllarında Başak Karahan ile sevgiliydi. 23 Mayıs 2019 tarihinde Damla Aslanalp ile evlendiği ile ilgili bilgiler geldi. Fakat takipçileri bu evliliğe inanmayarak yeni çıkacak olan filminin reklamı olarak düşündü. Haziran 2019’da ise Enes Batur Instagram üzerinden yapmış olduğu paylaşımda aslında Damla Aslanalp ile evlenmediklerini açıkladı.

Ecenaz Üçer Kimdir?

Paylaşımından sonra Enes Batur’un sevgilisi olduğu iddialarıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Ecenaz Üçer Eskişehir doğumlu. Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği Bölümünde öğrenim alan Ecenaz Üçer ‘Aşkımızın Son Tekmesi’, ‘Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi', ‘Kafalar Karışık’ gibi filmlerde ve yapımlarda rol aldı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03