Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı konusu nedir? Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi?

Eltilerin Savaşı sinema filmi bu akşam televizyonda seyirciler ile buluşacak.

Magazin 19.04.2021, 11:08 İrem Durak
Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı konusu nedir? Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi?

Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı konusu nedir? Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi?

Eltilerin Savaşı sinema filmi bu akşam televizyonda seyirciler ile buluşacak. Ünlü oyuncu Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı Eltilerin Savaşı filminin oyuncu kadrosunda da birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular bulunuyor. Peki Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı konusu nedir? Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi?

Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler? Eltilerin Savaşı konusu nedir? Şeklindeki sorular izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. 2020 senesi yapımı olan film kategori olarak komedi filmleri arasında yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Onur Bilgetay gerçekleştiriyor. İşte Eltilerin Savaşı filmi ile alakalı olarak merak edilenlerin tamamı haberimizde…

Eltilerin Savaşı film kadrosu

Merve Dizdar: Gizem

Gupse Özay: Sultan

Ferit Aktuğ: Selim

Füsun Demirel

Uraz Kaygılaroğlu: Fatih

Hülya Duyar

Ali İpin

Kubilay Tunçer

Eltilerin Savaşı filminin konusu

Eltilerin Savaşı, iki yeni elti olan Sultan ile Gizem arasında gerçekleşen tatlı çekişme, bitmek bilmeyen rekabete odaklanacak hale dönüşüyor. Gizem ile Sultan yeni elti olan iki genç kadındır. İkili arasında meydana gelen ufak atışmalar bir süre sonra yerini tatlı bir rekabete bırakacaktır. Birbirlerinin yaptıklarının altında kalmak istemeyen ve geri adım atmayan eltiler, kendilerini eğlenceli bir savaşın içinde bulacaktır. Kardeş olan Selim ile Fatih de kısa bir sürenin ardından eşleri arasında gerçekleşen bu rekabet rüzgarına kapılacaktır. Sosyal medyaya düşkünlükleri ile kendilerini ortaya çıkaran Gizem ve Sultan’ın evlilik yaşamlarına odaklı gerçekleşen filmde, iki eltinin yarış içerisinde Selim ve Fatih’i ne şekilde etkiledikleri de gözler önüne serilmekte. Yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay'ın yer aldığı filmin senaryosunu, başrol oyuncularından biri de olan Gupse Özay kaleme alıyor. Filmin kadrosu içinde Gupse Özay'a, Ferit Aktuğ, Merve Dizdar ile Uraz Kaygılaroğlu da eşlik ediyor.

Eltilerin Savaşı film çekimleri nerede yapıldı?

Eltilerin Savaşı filmi İstanbul'da Bakırköy ilçesinde Yeşilköy semtinde çekildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36