Camdaki Kız hangi kitaptan uyarlama, gerçek hayat hikayesi mi? Camdaki Kız konusu ne?

Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında seyirciyle kavuşuyor.

Magazin 17.04.2021, 18:43 İrem Durak
Camdaki Kız hangi kitaptan uyarlama, gerçek hayat hikayesi mi? Camdaki Kız konusu ne?

Camdaki Kız hangi kitaptan uyarlama, gerçek hayat hikayesi mi? Camdaki Kız konusu ne?

Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında seyirciyle kavuşuyor. Tanıtımı ekranlarda yayınlanan Camdaki Kız dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Camdaki Kız gerçek hayat hikayesi olduğu gibi bir kitaptan da uyarlama olmaktadır. Peki Camdaki Kız hangi kitaptan uyarlama, gerçek hayat hikayesi mi? Camdaki Kız konusu ne?

Camdaki Kız romanının ana kahramanı Nalan karakteridir ve Nalan çocukluğu ile genç kızlığında sefalet çekmeyen ve sonrasında da zengin bir aileye de gelin olarak giden bir karakter olmaktadır. Fakat bunca bolluğun ve bereketin içinde yüzü hiçbir zaman gülmeyecektir. Çünkü ailesi tarafından sevgi görmemiştir. Kocası tarafından da aynı sevgisizliğe maruz kalacaktır. Bir de çocuğunu da daha doğmadan kaybedince Nalan, iyice kendi içine kapanacak ve her şeyden elini ayağını çekecektir. Ta ki karşısına Hayri çıkana dek... Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlama olmaktadır ve kitap tanıtımında; ''Nalan, hiç kimseden görmediği sevgi, ilgi ve alakayı Hayri’den görecektir. Bu esnada kocasından da boşanmıştır. Hayri ile yedi yıl boyunca süren bir ilişki yaşayacaktır. Ancak bahtsız kaderi Nalan’ın peşini burada da bırakmaz. Peki, Nalan mutlu olabilecek midir? Dahası, insanın kaderini değiştirmek elinde midir? İşte tüm bu soruların cevaplarını Nalan, yaşadığı bunalımlar nedeniyle gittiği klinikte, doktoru ile birlikte arayacak ve geçmişi ile ilgili bilinmeyen detayların da sırları böylece aralanacaktır.'' İfadelerine yer verilmiştir.

Camdaki Kız uyarlama mı?

Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlama olarak bilinir. Camdaki Kız kitabında gerçek hayat hikayesine yer verilmektedir.  Bir psikiyatrist olan Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarından deneyimlemiş olduğu yaşamlara yer verdiği romanlarını okuyucu ile buluşturuyor. Bunlardan biri olan Camdaki Kız kitabı da hikayesi ile, sizleri alıp derin düşüncelere daldırabilecek bir türden roman. Çocuklukta yaşanan her bir olayın, geleceğimizde ne gibi izler bırakacaklarını mükemmel bir dil ile anlatan usta yazar, engin bilgi ve tecrübelerini bizler ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

Camdaki Kız konusu ne?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanmayı başaran, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğundan ötürü el bebek gül bebek şekilde büyütülmüş, hayatını varlık içinde sürdürmüş ve en iyi okullardan derece ile mezun olmayı başarmıştır.

Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalıştığında birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulacaktır. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde saklamış oldukları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünüp, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar bile; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülü hale gelecektir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11