Yerli Ödeme Aracı Papara'nın Android Uygulaması Google Play'den Kaldırıldı

Yerli ödeme araçlarından biri olarak bilinen ve hizmet veren Papara'nın mobil uygulaması, Google Play Store'dan kaldırıldı.

Gündem 07.01.2021, 20:21 İrem Durak
Yerli Ödeme Aracı Papara'nın Android Uygulaması Google Play'den Kaldırıldı

Yerli Ödeme Aracı Papara'nın Android Uygulaması Google Play'den Kaldırıldı

Yerli ödeme araçlarından biri olarak bilinen ve hizmet veren Papara'nın mobil uygulaması, Google Play Store'dan kaldırıldı. Konu ile alakalı olarak resmi bir açıklama yapılmazken bazı kullanıcıların son günlerde artan şikayetleri de dikkatlerden kaçmadı.

Yerli ödeme aracı Papara'nın Android uygulaması Google Play'den kaldırıldı. Türkiye’nin son zamanlarda görülen en popüler finans araçlarından biri olarak bilinen Papara'da ilginç bir olay bulunuyor. Kullanıcılardan alınan bildirimlere göre birkaç gündür para aktarma işlemlerinde birtakım problemler oluşurken, şimdilerde de Papara'nın mobil uygulaması ortadan kaldırıldı. iOS kullanıcılarının App Store üstünden de indirmiş oldukları Papara'ya Google Play Store üzerinden ulaşılamaz oldu.

Yerli ödeme aracı Papara'nın Android uygulaması Google Play'den kaldırıldı. Papara'ya ait olarak bilinen mobil uygulamanın Google Play Store'dan niçin kaldırıldığı ile ilgili bir bilgi yok. Ayrıca şirket de bu konuy ile alakalı olarak resmi bir açıklama gerçekleştirmedi. Twitter üstünden yapılan kontrollerde, konu ile ilgili şirkete ulaşmayı başaran kullanıcılara "Merhaba, teknik ekiplerimize bilgilendirme yapılmıştır. Google Play Store üstünden uygulamamızı en kısa sürede indirebileceksin. İlgi ile anlayışın için teşekkür ederiz." denildiği görüldü.

Papara'ya yönelik olarak kullanıcı geri bildirimleri arasında çok değişik iddialar bulunuyor. Bazı kullanıcılar, para aktarma işlemlerinde problemler oluştuğunu belirtirken bazı kullanıcılar da hesaplarının askıya alındığını ve mağdur olduklarını söylüyorlar. Oysa ki yerli bir ödeme sistemi olarak bilinen ve kullanılan Papara, yapmış olduğu geri ödemeler ile herhangi bir ücret talep edilmemesinden ötürü kullanıcıların favori uygulamaları arasına girmeyi başarmıştı.

Dün başka bir haberle ilgili olarak, Türkiye'de bulunan popüler kripto para borsalarında problemler yaşanmaya başladığından bildirilmişti. Şimdi ise benzer bir şeklin Papara cephesinde gerçekleşiyor olması, bu tür platformları kullanmakta olan vatandaşları paniğe sürüklemiş durumda. Fakat yine de belirtildiği gibi Papara, konu ile ilgili resmi bir açıklama gerçekleştirmedi. Eğer şirket yetkilileri kullanıcılara ulaşır ya da resmi kanallar üzerinden açıklama gerçekleştirirse, yeni gelişmeleri sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

Papara'dan konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"Teknik bir problem dolayısıyla uygulamamız Google Play Store'da şu anda görünmemektedir. Kısa sürede çözümlenmesini bekliyoruz. Bu durum uygulamamızı zaten indirmiş ve kullanan kullanıcılarımızı etkilemeyecektir."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03