Türk Telekom, tam kapanma boyunca ücretsiz sunacağı hizmetleri açıkladı

Türk Telekom, tam kapanma bitene dek ücretsiz bir biçimde erişim sağlayabileceğiniz hizmetlerini duyurdu.

Gündem 05.05.2021, 15:24 İrem Durak
Türk Telekom, tam kapanma boyunca ücretsiz sunacağı hizmetleri açıkladı

Türk Telekom, tam kapanma boyunca ücretsiz sunacağı hizmetleri açıkladı

Türk Telekom, tam kapanma bitene dek ücretsiz bir biçimde erişim sağlayabileceğiniz hizmetlerini duyurdu. Telekomünikasyon devi, bu hizmetler ile evde geçirilen vakti bir nebze de olsa keyiflendirmeyi hedefliyor. Türk Telekom, tam kapanma boyunca ücretsiz sunacağı hizmetleri açıkladı.

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon firmalarından biri olan Türk Telekom, 17 gün boyunca sürecek olan tam kapanma boyunca kullanıcıları için ücretsiz erişim imkanı vereceği hizmetleri duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Türk Telekom; Tivibu, e-dergi ile Muud gibi servislerinde sunmuş olduğu ayrıcalıklar ve ücretsiz erişim imkânı ile kapanma sürecini daha çekilir ve keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.

Konuyla alakalı olarak paylaşmış olduğu açıklamada "Online İşlemler" uygulamasının müşterilerinin bütün işlemlerini kapıdan dışarı adım atmaya gerek kalmadan gerçekleştirebilmesini mümkün kıldıklarını ifade eden Türk Telekom, ayrıca Sil Süpür'ün de her hafta hediye dakikalar ile internet paketleri dağıtmaya devam edeklerini bildirdi.

Türk Telekom'un çevrimiçi müzik servisi Muud, 1 ay boyunca ücretsiz bir şekilde kullanma imkanı sağlıyor

Paylaşılan bilgilere göre halihazırda Sinema, Tivibu Aile ya da Spor paketlerinden birine abone olan Türk Telekom müşterileri, 17 Mayıs tarihine kadar Tivibu bünyesinde bulunan tüm kanallara ek bir ücret ödemeksizin erişim imkanına sahip olacak. Ayrıca e-dergi uygulamasını indirerek üye olduktan sonra EVDEKAL kodunu aktif hale getirenler, onlarca dergi bir de gazeteye ücretsiz bir şekilde erişim imkanı elde edecekler.

Müzikseverleri de unutmayan Türk Telekom, 17 gün sürecek olan tam kapanma vakti boyunca kendini müziğe vermek isteyen kullanıcılar için 1 ay ücretsiz Premium Muud üyeliği sunacak. Üstelik Türk Telekom mobil aboneleri, Muud'da müzik dinlediklerinde internet paketlerinden herhangi bir harcama yapmayacak.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04