Kağıt Ev dizisi gerçek hikaye mi? Kağıt Ev nerede çekiliyor?

Star TV'nin meraklı bir şekilde beklenen dizisi Kağıt Ev, bu akşam seyirci ile buluşmak için saatleri saymaya başladı.

Gündem 20.04.2021, 15:34 İrem Durak
Kağıt Ev dizisi gerçek hikaye mi? Kağıt Ev nerede çekiliyor?

Kağıt Ev dizisi gerçek hikaye mi? Kağıt Ev nerede çekiliyor?

Star TV'nin meraklı bir şekilde beklenen dizisi Kağıt Ev, bu akşam seyirci ile buluşmak için saatleri saymaya başladı. Büyük oyuncu kadrosu ve meraklı bir şekilde beklenen hikayesi ile Kağıt Ev dizisi pazartesi günleri için iddialı yapımlar arasında yerini almak için hazırlanıyor. Peki, Kağıt Ev dizisi gerçek hikaye mi? Kağıt Ev nerede çekiliyor?

Kağıt Ev dizisinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez üstlendi. Dizisinin yapımcısı Saner Ayatr; yapımı ise O3 medya olarak duyuruldu. Heyecanlı bir şekilde beklenen Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu ise söz ettirmeye devam ediyor.

Kağıt Ev Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kağıt Ev dizisinin başrol oyuncularının ilgi odağı oldukları ve Nur Fettahoğlu ile Erdal Beşikçioğlu’nun başarılı oyunculuklarını izleme fırsatı sunan dizi pazartesi günleri yayınlanacak. Dizisinin çekim yerlerin için hem açık mekanlar hem de kapalı mekanlar kullanılıyor.

Bununla beraber orman, cadde, bahçe, mahalle, sokak gibi çeşitli alanlarda dizi çekimleri gerçekleştirilecek. Kağıt ev dizisi, eski bürokratlardan biri olan Bedrettin Dalan’ın İstanbul Reşadiye’de yer alan evinde çekileceği kesinleşti. Dizi severlerin ilgisini konusu ile bir araya getiren dizinin çekim yeri İstanbul şehri olup, İstanbul’un farklı semtlerinde çekimler devam edecek.

Kağıt Ev Dizisi Gerçek Hikaye Mi? Kağıt Ev Dizisinin Konusu

Fırtına ailesinin, 3 çocukları ile devam ettirdikleri mutlu aile yaşamı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun bir süredir yayınlarına katılmış olduğu ‘Suçlu Peşinde’ programının yapımcısı Azra İnce’nin cazibesine yenik düşecektir ve karısı Aylin’i aldatacaktır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ile 3 çocuğu arasında koşturayım derken, bu ihaneti fark etmeyecektir bile. Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti bulacaktır. Fakat şüpheleri ise onu yanlış kadına götürür. Senelerdir evlerinde çalışan Gülsüm’ün kızı İnci’yi hedefe alır. Aile tarafından burslu bir şekilde okutulan İnci, Cemre’nin hışmına uğrayacaktır ve yaptıkları kavgada hayatını kaybedecektir. Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm’ün tek sığınağı ise, Fırtına ailesidir. İnci’yi göz yaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert olur… Çünkü İnci, Mert’in herkesten gizlemiş olduğu sevgilisidir. Fırtına ailesi merhamet, vicdan, ihanet üçgeninde sınandıkları, Cihan’a tutkulu bir şekilde bağlanan Azra da, zaman içerisinde bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12