GTA 5: Nasıl bedava indirebilirsiniz, Epic Games Store'daki ‘Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez’ hatası nasıl aşılır?

Epic Games Store tarafından Rockstar oyun şirketinin popüler oyunu Grand Theft Auto 5 (GTA 5) adlı oyunun bir hafta boyunca bedava yüklenmeye açılması, internet sitesinin kilitlenmesine sebep oldu.

Gündem 16.05.2020, 15:01
GTA 5: Nasıl bedava indirebilirsiniz, Epic Games Store'daki ‘Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez’ hatası nasıl aşılır?

Çarşamba günü sızdırılan habere göre İlk defa 2013 yılında piyasaya çıkmasına rağmen halen çok sevilen ve popüler bir oyun olan GTA 5'in Epic Games adlı dijital oyun mağazasında bir hafta boyunca bedava oynanabilecek. Bu haberin üzerine kampanyanın başladığı Perşembe günü itibarıyla Epic Games'in online oyun mağazası 12 saat boyunca kilitlenerek ulaşılamaz hale geldi.

Epic Games, Twitter hesabından açıklama yaparak yoğun ilgiden dolayı internet sitelerinin çöktüğünün farkında olduklarını, trafiği kontrol etmeye çalıştıklarını açıkladı. Sorunun halledilmesinin ardından cuma günü kullanıcılar oyuna tekrardan girebildi. "Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez" hatası yaşayan kullanıcılar  Epic Games Store'nin açıklamasına göre 24 saat beklemeleri gerektiği takdirde düzelecek.Epic Games Store, Microsoft Windows ve macOS platformlarına yönelik Epic Games tarafından işletilen dijital video oyunu mağazası.Bu yüzden ancak GTA 5'i PC'lerinde ya da Mac bilgisayarlarında bedava yüklemek isteyen kullanıcılar oyuna ulaşabilecek.

GTA 5', Bedava İndirmek İsteyenler, Koca Bir Siteyi Çökertti ...GTA 5', Bedava İndirmek İsteyenler, Koca Bir Siteyi Çökertti ...

Oyunun ne zamana kadar bedava yüklenebileceği sorusuna ise  Epic Games Store'da 21 Mayıs'a cevabı verildi.

OYUN NE ZAMAN ORTAYA ÇIKTI?

İlk olarak Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 cihazları için satışa çıkarılan GTA 5, 2015 yılında ise masaüstü bilgisayarlara gelerek hizmet verdi.Geçen yıl ise popülaritesi online oyun oynama platformu Twitch'te fırladı.

Grand Theft Auto (GTA), Rockstar Games şirketi tarafından geliştirilen ve farklı şehirlerin sokaklarında çeşitli görevlerin yerine getirildiği bir tür aksiyon oyunu.GTA serisinin sonuncusu olan GTA 5'e 2013'teki sürümünün ardından sürekli güncellemeler getirildi.

Epic Games'den sevindiren GTA 5 haberi! GTA 5 Epic Games Store'da ...

ÜCRETSİZ OYUN HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR?

Oyun,indirme sayfasına girdikten sonra Epic Games Store mağazasına üyelik girişi yapmanız ve ikili güvenlik doğrulaması yapmanız gerekiyor.

Bundan sonra oyunu indirebiliyorsunuz. Halen sorun yaşayanlar 24 saat beklemeliler. 

Ancak online mağazaya şu an erişim sağlanabilse bile kimi kullanıcıların halen sorun yaşadığı dile getiriliyor.

Bunun için de Epic Games bir açıklama yaptığı açıklamada  "Bazı kullanıcıların 'Daha fazla bedava oyun oynayamazsınız' hatasıyla karşılaştığının farkındayız, bunu yaşayan kullanıcılarımızın 24 saat bekledikten sonra platforma geri gelmesi gerek" dedi.

Epic Games Store'de sadece GTA 5 değil; 11 Haziran'a kadar başka oyunlara da indirimli ulaşılabildiği açıklandı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03