Bakan Soylu’dan Köfteci Yusuf operasyonu açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in lider konumunda bulunduğu suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlar ile alakalı olarak detayları paylaştı.

Gündem 20.05.2021, 11:55 İrem Durak
Bakan Soylu’dan Köfteci Yusuf operasyonu açıklaması

Bakan Soylu’dan Köfteci Yusuf operasyonu açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in lider konumunda bulunduğu suç örgütüne yönelik yapılan operasyonlar ile alakalı olarak detayları paylaştı. Soylu, Peker'in ünlü restoran zinciri sahibi olan Köfteci Yusuf'a çökmeye çalıştıklarını belirtti. İşte Bakan Soylu’dan Köfteci Yusuf operasyonu açıklaması…

Sedat Peker'e yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda Köfteci Yusuf detayı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT'de katılmış olduğu bir programda son dönemde yayımlamış olduğu videolarla gündemden bir türlü düşmeyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile ilgili açıklamalar gerçekleştirdi.

Uyuşturucu operasyonlarını kanalda anlatan Süleyman Soylu, "Bataklık Operasyonu"nda Çetin Gören ile beraber Sedat Peker'in de bulunduğunu açıkladı.

Sedat Peker ile Çetin Gören'in fotoğraflarını paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çetin Gören'in ne tür bir baron olduğunu anlattığım zaman yer yerinden oynar. Bataklık Operasyonu'nda 2 baron ele geçirdik. Bunlardan biri Çetin Gören idi. Bu işin içerisinde bu ve bunun yakınında yer alan kişiler var. İşin içinde FETÖ de bulunuyor" dedi.

"Talimatı ben verdim"

Soylu, Bursa'da Sedat Peker ve onun adamlarının ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'a çökmeye çalıştıklarını belirtirken " Bursa'da Köfteci Yusuf'a mafyalar çökmeye çalıştı, çökmeye çalışan suç örgütüne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyon için talimatını ben verdim. " ifadelerine yer verdi.

"Bir saniye kalmam"

İstifa çağrıları ile alakalı da konuşan Soylu "Bırakın bu ülkeye ihanet etmeyi, işimi yapamadığımı düşündüğüm zaman bu koltukta bir saniye kalmam" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03