Ankara’da hafta sonu çiçekçiler açık mı?

Tam kapanma süreci sürerken Mayıs ayının ikinci Pazar günü her yıl kutlanan Anneler Günü'nde çiçekçilerin hizmet verip vermeyecekleri ile ilgili durum sabah saatlerinden itibaren gündeme taşınmış oldu.

Gündem 09.05.2021, 17:13 İrem Durak
Ankara’da hafta sonu çiçekçiler açık mı?

Ankara’da hafta sonu çiçekçiler açık mı?

Tam kapanma süreci sürerken Mayıs ayının ikinci Pazar günü her yıl kutlanan Anneler Günü'nde çiçekçilerin hizmet verip vermeyecekleri ile ilgili durum sabah saatlerinden itibaren gündeme taşınmış oldu. Annelerinin bu gününü çeşitli güzel çiçeklerle kutlamak isteyen vatandaşlar bu kapsamda "Bugün Anneler gününde çiçekler açık mı kapalı mı, sokağa çıkma yasağında çiçekçiler çalışıyor mu?" sorularına ait cevabı araştırmaya devam ediyor. Peki Ankara’da hafta sonu çiçekçiler açık mı?

İçişleri Bakanlığı 9 Mayıs Anneler Günü için beklenmekte olan açıklamayı yaptı. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği "Bugün Anneler gününde çiçekler açık mı kapalı mı, sokağa çıkma yasağında çiçekçiler çalışıyor mu?" sorusu böylece de yanıt bulmuş oldu. Tam kapanma süreci devam ederken annelerinin gününü kutlamak isteyen vatandaşlar bugün içerisinde çiçekçilerin hizmet verip vermeyecekleri ile ilgili detayları merak ediyordu. Buna göre; Ankara’da hafta sonu çiçekçiler açık mı?

Anneler Günü 9 Mayıs Pazar günü yani bugün kutlanıyor. İçişleri Bakanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, "Çiçek satışı yapan iş yerleri, Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olabilecek ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın çiçekçiye giderek alışveriş yapabileceklerdir. '' ifadeleri yer aldı. Yani Anneler Gününde çiçekçiler açık olacak.

Çiçek satışı gerçekleştiren iş yerleri, Anneler Günü sebebiyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık tutulacak ve vatandaşlarımız ikametlerine en yakın olan çiçekçiye giderek alışveriş gerçekleştirebilecektir. Çiçek satışı yapmakta olan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis biçiminde de hizmet verebileceklerdir.

Anneler gününde çiçekçiler açık olacak mı?

Anneler Gününde çiçekçiler açık tutulacak. Anneler Günü bu yıl 9 Mayıs 2021 Pazar gününe denk gelirken kısıtlama da devam edecek. Anneler Günü sebebiyle 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında çiçekçiler açık olacak.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35