Acunmedya Akademi eğitim hayatına başlıyor

Türkiye'nin en yeni ve yenilikçi eğitim girişimlerinden biri olan Acunmedya Akademi, 7 Haziran tarihinde Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü Maslak'ta eğitim hayatına başlayacak.

Eğitim 24.05.2021, 18:45 İrem Durak
Acunmedya Akademi eğitim hayatına başlıyor

Acunmedya Akademi eğitim hayatına başlıyor

Türkiye'nin en yeni ve yenilikçi eğitim girişimlerinden biri olan Acunmedya Akademi, 7 Haziran tarihinde Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü Maslak'ta eğitim hayatına başlayacak. Acunmedya Akademi’de ünlü televizyoncuların, dijital üstatlarının, duayen şeflerin yönetiminde uygulamalı biçimde hayalleriniz gerçek olacak. Acunmedya Akademi eğitim hayatına başlıyor.

Acunmedya Akademi ile alakalı olarak heyecanını paylaşan Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi ile beraber ‘olağanüstü bir başarma platformu’ kurmaya karar verdiklerini söyledi.

Acun Ilıcalı şu ifadelere yer verdi:

‘Dünyaya yön verenler hayalperestlerdir’. Çok sevdiğim ve doğru olduğuna oldukça inandığım bir sözdür bu. Arkadaşlar, hayallerinizin arkasından koşmayı asla ertelemeyin. Çok isteyin, imkanları görün, çok çalışın, değerlendirin, başarı kendi kendine gelecektir. Ben öyle yaptım. Şimdi siz ‘hayalperestler’in de, hayallerinin peşinden koşabilmesi adına Nişantaşı Üniversitesi ile beraber olağanüstü bir başarma platformu olacağına inanmış olduğumuz Acunmedya Akademi’yi kurma ve hayata geçirme kararı aldık. Hayırlı olsun.

Acunmedya Akademi’de Hangi Bölümler ve Eğitimler Var?

‘Hayalin İşin Olsun’ mottosu ile yola koyulan Acunmedya Akademi’de ‘Televizyon, Gastronomi ve Dijital’ alanları içerisinde uzman televizyoncular, duayen şefler ve dijitalin ustaları eğitim verecek.

Acunmedya Akademi’de önceden eğitimleri bulunsun ya da bulunmasın, bireylerin seçmiş oldukları bu sektörlerden herhangi biri için tam biçimde hazır hale gelmeleri hedefleniyor.  Bu sebeple, bilginin ve uygulamanın doğrusunu, yenisini, ilerisini ve geçerlisini sunmak Acunmedya Akademi’nin olmazsa olmaz olarak gördüğü, sıkı bir şekilde tutunduğu bir çalışma disiplini olmaktadır.

1- Televizyon Bölümü

İleri Televizyonculuk Eğitimi

2- Gastronomi Bölümü

Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi

Profesyonel aşçılık eğitimi

Prochef Eğitimi

3- Dijital Bölümü

Dijital İçerik ve Yayıncılık Eğitimi

Google Reklamcılığı Eğitimi

Sosyal Medya Reklamcılığı Eğitimi

CRM ve Salesforce Eğitimi

Acunmedya Akademi Ayrıcalıkları

Acunmedya Akademi, Nişantaşı Üniversitesi’nin eğitim dünyasında yer alan birikiminden de faydalanarak vermiş olduğu sağlam eğitimi, yurt içi ile yurt dışı stajlar ve bunlarla birlikte gelen iş imkanları ile bütünleştirilip ve ilgili sektör çevrelerine dair yakın ilişkilerini sağlayıp Acunmedya Akademililere ayrıcalık sağlayan bir dünyanın kapılarını da açmış olacaktır.

Acunmedya Akademi Diploması

Acunmedya Akademi’den almış olduğu eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayan Acunmedya Akademililer, bütün dünyada ve Türkiye’de geçerli olan Nişantaşı Üniversitesi onaylı Acunmedya Akademi Diploması’nı almaya hak kazanacaklardır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03