Ankara Büyükşehir’den halka önemli uyarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mansur Yavaş, genel sekreter ile belediye bürokratlarının adları kullanılarak yardım kampanyası adı altında para istendiğini belirterek Ankaralı vatandaşlara dikkatli olmaları ile ilgili uyarıda bulundu.

Ankara 06.05.2021, 17:12 İrem Durak
Ankara Büyükşehir’den halka önemli uyarı

Ankara Büyükşehir’den halka önemli uyarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mansur Yavaş, genel sekreter ile belediye bürokratlarının adları kullanılarak yardım kampanyası adı altında para istendiğini belirterek Ankaralı vatandaşlara dikkatli olmaları ile ilgili uyarıda bulundu. Ankara Büyükşehir’den halka önemli uyarı.

Dolandırıcıların Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, genel sekreter bir de belediye bürokratlarının adı kullanılarak para toplamaya çalıştıkları ortaya çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden gelen açıklamada, “Bazı art niyetli şahısların Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Genel Sekreterimiz ve Belediye bürokratlarımızın ismini kullanarak yardım kampanyası adı altında vatandaşlarımızdan para talep ettikleri belirlenmiştir. Büyükşehir Belediyemizin yardım kampanyasına ait tek internet adresi ‘www.ankaratekyurek.com’ dur. Belediyemiz haricinde iletilen kısa mesajlara ya da başka internet sitelerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz” dendi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04