Star Wars: Battlefront 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir

Star Wars: Battlefront 2 System Requirements Epic Game bedava olarak kullanıcılara sunacağı bildirildi. Peki Star Wars: Battlefront 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir

Teknoloji 15.01.2021, 00:29 Mehmet Kurt
Star Wars: Battlefront 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir

 ” Star Wars: Battlefront 2 “ oynayabilmek için gerekli olan güncel ” sistem gereksinimleri “ nedir peki?  Star Wars: Battlefront 2 boyutu kaç  GB? Bilgisayarınız da kadar yer kaplar? Veya bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı? PC de kasmadan oynatır mı? sorun yaşarmıyım? diye bir çok soruyu merak ediyorsan güncel Star Wars: Battlefront 2 sistem gereksinimleri‘ni kendi sisteminiz ile karşılaştırabilirsiniz! Star Wars: Battlefront 2 oyununu sorunsuz oynayabilmeniz için sisteminizin aşağıdaki gibi minimum şekilde sistem gereksinimlerini karşılaması gerekmektedir. Star Wars: Battlefront 2 oyunu  için  size sistem tavsiyesi istiyorsanız eğer önerilen sistem gereksinimleri de size  fazlasıyla yetebilir.

Star Wars: Battlefront 2 Nedir?

Star Wars Battlefront II EA DICE şirketinin  vd Criterion Games ve Motive Studios’un katkılarıyla da geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayımcılığı yapılacak olan FPS türevinde bir video oyunu. Star Wars: Battlefront serisinin dördüncü oyunudur. 2015 yılında çıkan Star Wars: Battlefront’un devam oyunudur.

Çıkış tarihi: 17 Kasım 2017

Besteciler: Gordy Haab

Seri Adı: Star Wars: Battlefront

Modlar: Tek oyunculu oyun, Çok oyunculu oyun

Hangi Platformlarda: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

Geliştirici Şirketler: EA Digital Illusions CE, Criterion Games, Motive Studios

Star Wars Battlefront II, Tüm zamanların en çok satan Star Wars ™ video oyunu olarak biliniyor. Oyunun bu serisinde sonsuz bir Star Wars ™ yolculuğuna çıkın. Her üç çağda (prequel, klasik ve yeni üçlemede) zengin çok oyunculu savaş alanlarını deneyimlebilirsiniz ve ya yeni birer kahraman olarak yükselin ve sw otuz yıl boyunca duygusal olarak sürükleyici tek oyunculu bir hikaye keşfedin.Kahramanlarınızı, yıldız savaşçılarınızı veya askerlerinizi özelleştirin ve geliştirin; her biri savaşta istismar edebilmek için benzersiz yeteneklere sahiptir. Tauntaun’lara binin veya tankların ve hızlandırıcıların kontrolünü elinize alın. Kırk yıllık zamansız Star Wars ™ filmlerinden esinlenen bir oyun deneyiminde rol oynadıkça, Kylo Ren, Darth Maul veya Han Solo gibi ikonik karakterlere karşı değerinizi kanıtlamak için Gücü kullanın. Star Wars: Battlefront 2 Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri aşağıdaki gibidir.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • VRAM: 2 GB VRAM
  • Depolama: 60 GB boş alan
  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5 6600K / AMD FX 6350
  • Bellek: 8 GM RAM

.

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
  • VRAM: 4 GB VRAM
  • Depolama: 60 GB boş alan.
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i7 6700 / AMD FX 8350
  • Bellek: 16 GM RAM

Star Wars: Battlefront 2 oyunu güncel PC sistem gereksinimleri. Star Wars: Battlefront 2 Game oynayabilmeniz için PC özellikleri minimum sistem gereksinimlerini karşılaması gerekmektedir. Aksi halde Star Wars: Battlefront 2 oynarken bilgisayarınızda donmalar veya takılmalar yaşabilirsiniz. Star Wars: Battlefront 2 oyununa ait güncel en düşük sistem gereksinimleri, minimum sistem gereksinimleri, önerilen sistem gereksinimleri ve tavsiye sistem gereksinimleri bilgi sayfası. Star Wars: Battlefront 2 dosya boyutu ?, Star Wars: Battlefront 2 kaç GB ?, Kaç GB RAM ister?, Star Wars: Battlefront 2 ne kadar yer kaplayabilir ? Star Wars: Battlefront 2 sistem tavsiyesi, Bilgisayarım Star Wars: Battlefront 2 oynamak için uygun mu ?, Star Wars: Battlefront 2 kaldırır mı ? gibi soruların cevaplarını yanıtlamaya çalıştık.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14