İphone Telefonlara Imeı Atılır Mı? İphone Cihaza İmei Atma Nasıl Yapılır?

İmeı sorgulama nedir, Iphone telefonlara Imeı atılır mı sorusunun cevabı kullanıcılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. İphone türü telefonlara Imeı atılıp atılmayacağı merak konusu oldu.

Teknoloji 18.12.2021, 00:49 Mehmet Kurt
İphone Telefonlara Imeı Atılır Mı? İphone Cihaza İmei Atma Nasıl Yapılır?

 Peki, çok sayıda kullanıcının araştırmasında bulunan İmeı nedir? İphone tarzı telefonlara ımeı atılabilir mi? Merak edilen soruların cevabı haberimizde yer alıyor.

İmeı sorgulama, Iphone telefonlara Imeı atılır mı?

İmeı sorgulama ve detayları araştırılmaya devam ediyor. Iphone telefonlara Imeı atılır mı sorusunun cevabı, cep telefonu kullanıcılarının araştırmalarında bulunuyor. İphone türü telefonlara Imeı atılıp atılmayacağı merak konusu oldu. Peki, İmeı nedir? İphone tarzı telefonlara ımeı atılabilir mi?

İmeı Nedir? İmeı sorgulama Nasıl Yapılır?

İmeı, Uluslararası Mobil Cihaz Kodu anlamı taşımaktadır. Her bir GSM telefon cihazına üretim aşamasında IMEI numarası yüklenir. IMEI numarası her bir cihazın kimlik numarası olmakta tek ve benzersiz numaradır. 15 haneden oluşmaktadır.

Iphone Telefonlara Imeı Atma Nasıl Yapılır?

İphone telefonlarına Imeı nasıl atılır? Telefonumda birden şebeke problemiyle karşılaştım ve sonrasında da şebeke yok yazıs ile karşılaştım. Ardından telefonum ulaşılamıyor oldu. Apple servisi ile görüştükten sonra e-devlet aracılığı ile ımeı sorgulaması gerçekleştirdiğimde kopyalandı yazısı ile karşılaştım. Normalde iphonelerde ımeı kopyalanamamakta ve ımeı atılamamaktadır.

Iphone Imeı Sorunu

Bu problem programla ve başka bir yol ile çözülememektedir. İphone ımeı için yalnızca Apple'dan satın almış olduğunuz telefonun faturasını kullanabilirsiniz ve kayıt sonucu yalnızca btk başvurusu tamamlanmasının ardından 1-3 gün içinde kişisel telefon numaranızda görüntülenmektedir.

Apple öncekinden farklı olduğu için farklı herhangi bir program ya da çözümü denemenizi tavsiye etmiyoruz. Apple servisleri telefonun pilini bile değiştirmezler.

İphonelere ımeı atmak için kullanılmakta olan bir program bulunmamaktadır. İphonelere ımeı atılması suç olur. Bundan ötürü kimse ımeı atamaz. Birisi atıyor gibi söylemekte olan kişilere inanmamanızı tavsiye ederiz.

İphone X Hd Mtk 6592 İmei Atma

Arama bölümünü açarak *#364016# kodunu yazmanızın ardından, karşınıza çıkan pencerede  İMEİ bölümüne giriniz ,en üst tarafta da İMEİ yazmakta olan yerin altına (varsa eski imei siliniz ) 15 haneli yeni imei yazarak  hemen altında WRİTE İMEİ tuşuna tıkladığınız zaman OK yazısı çıkacaktır. Ok’lemenizin ardından telefonunuzu tamamen kapatıp açtığınız zaman yeni imei atılmış olacaktır. *#06# yapıp yeni attığınız İMEİ görebilmeniz mümkün.

İphone 8 Plus Hd Mtk 6592 İmei Atma

Arama bölümünü açarak *#364016# kodunu yazmanızın ardından,  karşınıza çıkan pencerede  İMEİ bölümüne geçiniz ,en üstte İMEİ yazan yerin altına (varsa eski imei siliniz ) 15 haneli yeni imei yazarak  hemen altında WRİTE İMEİ tuşuna tıkladığınız zaman OK yazısı çıkar. Ok’lemenizin ardından telefonunuzu tamamen kapatıp açtığınız zaman yeni imei atılmış olur. *#06# yapıp yeni attığınız İMEİ görebilmeniz mümkün.

İphone 7 Hd Mtk 6592 İmei Atma

Arama bölümünü açarak *#364016# kodunu yazmanızın ardından, karşınıza çıkan pencerede  İMEİ bölümüne giriniz ,en üstte İMEİ yazan yerin alt kısmına (varsa eski imei siliniz ) 15 haneli yeni imei yazıp,  hemen altında bulunan WRİTE İMEİ tuşuna tıkladığınız zaman OK yazısı çıkacaktır. Ok’ledikten sonra telefonunuzu tamamıyla kapatıp açtığınız zaman yeni imei atılmış olacaktır. *#06# yapıp yeni attığınız İMEİ görebilmeniz mümkün.

İphone 7 Hd Mtk 6592 Logo İçin :  Arama bölümünü açarak *#364016# kodunu yazmanızın ardından karşınıza çıkan pencerede ANİMATİON yazacaktır ona tıkladığınız zaman 2.sıradakini seçiyorsunuz. Elma logosu gelecektir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12