İphone Arama Bekletme Nasıl Yapılır?

İphone arama bekletme nedir? İphone arama bekletme ayarı kaydedilmedi sorunu nasıl çözülür?

Teknoloji 19.10.2020, 09:49
İphone Arama Bekletme Nasıl Yapılır?

İphone telefonu aynı samsung telefonu gibi oldukça fazla kullanma özellikleri olan ve bu fonksiyonler sayesinde işlerinizi kolaylaştıran bir markadır. Amerikan menşeli olan bu telefonun oldukça fazla sık kullanılan özelliklerinden bir tanesi arama bekletme yapılmasıdır.

Fakat bu telefonu kullanan kişiler, İphone Arama Bekletme Nasıl Yapılır? bilmemektedir. Bu bilmediği özelliği sayesinde konuşma esnasında arayan diğer bir kişiyi ise bekletmeden telefonu çalmaya devam etmektedir. Bu özelliğin nasıl yapıldığını bilmek isteyen İphone kullanıcıları yazımızı dikkatli bir şekilde okumalıdırlar. Kendilerine hem doyurucu, hem de bilgilendirici bilgiler vereceğiz.

İphone Arama Bekletme Uygulamalı Olarak Nasıl Yapılıyor? Nasıl Aktif Hale Getirilir?

İphone Arama Bekletme Nasıl Yapılır? sorusunu sizlere uygulamaları ve maddeli bir şekilde anlatacağız. Bu sayede kullanmış olduğunuz bu telefonun arama bekletme özelliği hakkında bilgi sahibi olacak ve sizi konuşma esnasında arayan bir kişi bekletme şansına sahip olacaksınız.

Bu yaptığınız şeyle, karşı tarafa başkası ile konuşuyorum mesajını verecek ve onun kalbini neden telefonuma bakmıyor düşüncesinden uzak tutarak kırmamış olacaksınız.

Arama bekletmenin uygulama aşaması şu şekildedir.

Öncelikle İphone telefonunuzun ayarla kısmına giriniz.

Daha sonra telefon kısmına gelin ve arama bekletme sekmesine tıklayınız.

Arama bekletme sekmesine tıkladıktan sonra karşınıza hem aktif, hem de pasif olmak üzere arama bekletme bölümü çıkacaktır.

Arama bekletme bölümünde bulunan yeşil ışığı aktif hale getirmeniz, size bu işlemi tamamlamanızı sağlayacaktır. Aktif olan bu özellik ile, telefon ile bir kişi ile konuşurken ve sizi o arada başka bir kişi arıyorsa otomatik olarak sizi arayan başka kişiye aradığınız kişi şu anda başkası ile konuşuyor mesajını sesli olarak verecek ve kendisini bekletecektir.

Siz ekstra kendisini bekletmek için başka bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır. Konuşmanız bittikten sonra arayan kişinin telefonuna cevap verip konuşabileceksiniz.

İphone Arama Bekletme Nasıl Pasif Yapılıyor?

İphone Arama Bekletme Nasıl Yapılır? sorusuna uygulamalı olarak cevap verdikten sonra, eğer isterseniz bu aktif yaptığınız özelliği belli adımları takip ederek pasif hale getirebilirsiniz. Aktif hale getirdiğiniz bu özellik ne kadar kolay ise, pasif duruma getirmek sizin için kolay olacaktır.

Pasif olmak için şu adımları takip ediniz. Telefonunuzun ayarlar bölümüne giriniz. Sonra telefon kısmına gelin ve arama bekletme bölümüne tıklayınız. Karşınıza çıkan arama bekletme bölümün yeşil ışığını sol tarafa elinizle ittirin ve bu özelliği pasif hale getirin.

İphone Telefonlarda Arama Bekletme Özelliği İle Konferans Yapılabilir mi?

İphone telefona sahipseniz ve arama bekletme özelliğine sahip bir marka telefonunuz bulunuyorsa, öncelikle çok şanslısınız diyebiliriz. Çünkü kaliteli özellikleri olan bir telefon ile bir çok farklı özelliği kullanabiliyorsunuz.

Bu farklı özelliklerden bir tanesi konuşma esnasında sizi arayan başka bir kişi ile konuştuğunuz kişinin konferans yapmasını sağlamanızdır. Bu sayede üçünüz beraber irtibat sağlamış olacak ve çoğu işlerinizi kısa süre içerisinde konuşarak halletmiş olacaksınız. Bu özellik İphone harici çoğu telefonlarda bulunmamaktadır ve İphone telefona ait bir özelliktir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:05
Güneş 05:42
Öğle 12:51
İkindi 16:40
Akşam 19:50
Yatsı 21:20