Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

İnstagram dondurma nasıl yapılır? Telefondan Instagram hesap dondurma nasıl yapılır? Instagram hesap dondurma resimli anlatım. iOS Instagram hesap dondurma nasıl yapılır? Instagram hesap dondurma 1 hafta beklemeden nasıl yapılır?

Teknoloji 13.10.2020, 21:04
Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Sosyal Medya Nedir?

medya birden fazla platformda birden fazla insanı buluşturuyor. Birçok farklı platformlar insanlar bir araya gelerek duygu ve düşüncelerini, anlık ruh hallerini, gezdikleri gördükleri yerleri, özel anlarını, fotoğraflarını paylaşıyor.

Bunun yanı sıra iletişim kurabiliyor ve birden fazla insana ulaşıp farklı gelenek ve göreneklerle yüz yüze oluyor. Bunun yanı sıra yine farklı millet ve ülkedeki insanlarla iletişim kurup, dünyanın her yerinden arkadaş edinebiliyor. Daha farklı içerikler görüp kendini geliştirecek alanda bilgiler öğrenebiliyor. Ve zamanı geçirecek hobiler edinebiliyor.

Medya üzerinden kalıcı dostluklar edinip sosyal hayatta iletişim haline geçebiliyorlar. İnstagram, youtube, whatsapp, twitter gibi birden fazla sosyal medyalar da hem iletişim kurarken instagram, twitter, yotube gibi sosyal medya platformlarında farklı içerik üretip paylaşabilir ve gelir kazancı elde edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra tanınmışlık ve ün de kazanabilirsiniz. Trend olabilirsiniz.

İnstagram Nedir?

İnstagram, birçok insanı buluşturan bir araya getiren sosyal platformdur. İnstagram da sevdiklerinizi takip edip, onlarla konuşup iletişime geçebilirsiniz. Ya da birbirinize gördüğünüz içerikleri, videoları atabilirsiniz. Her özel anınızı paylaşabilirsiniz.

Birçok fotoğrafınızı, videolarınızı paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı farklı sayfalarda sevdiğiniz ilgi duyduğunuz sayfalara bakarak hobilerinizi bulabilirsiniz.

İnstagramın Olumsuz Etkileri

  1. İnsanların herkese karşı hiç tanımadığı insanlara karşı fotoğraflarını ve özel anlarını paylaşması,
  2. Birçok sahte hesap üzerinden uygunsuz içerikler ve fotoğraf paylaşımları,
  3. Hiç tanımadığı insanlarla iletişim halinde olmaları ve hiç tanımadıkları insanlarla görüşmeleri
  4. Bir günün yüzde ellisini yani yarısını instagram da zaman geçirerek harcamaları
  5. Bağımlı olmaları
  6. Şiddet içeren paylaşım ve içeriklere maruz kalmaları
  7. Özenilen bir hayata maruz kalmaları ve gerçek hayattan izole olmaları

İnstagram Ve Sosyal Medyanın İnsanlar Üzerinde Etkisi

Günümüzde birçok insan, birden fazla sosyal medyada hesap açıyor. Ve vakitlerinin çoğunu sosyal medyada geçiriyor. Ne yazık ki maalesef, insanların ruh, psikolojik ve fizyolojik zarar vermiş olarak değerlendirilebiliyor. Psikolojik olumsuz etkilerinden biri de bağımlılık ve izolasyon olarak karşımıza çıkıyor.

Sosyal medya gibi birçok farklı farklı platformlarda özelikle de instagram insanları bir araya getirmek için tasarlanmış olsa da buna rağmen bazen tersi etki edebiliyor. Sosyal medya kullanımı yüksek seviyede olan kişilerin, çok fazla zaman harcayan kişilerin düşük seviyedekilere göre sosyal çevrelerinden üç kat fazla izole olduklarını ortaya koyan araştırmalar mevcut bulunuyor.

Ve bu kişiler zamanla içlerine kapanık olup toplumdan soyutlanıyor. Ayrıca insanlar da bu durum giderek artıyor ve sosyal medya bağımlılığını ortaya koyuyor. Bu bağımlılık yüzünden insanlarda iletişim eksikliği oluyor ve toplumda kopmalar meydana geliyor.

Bunun yanı sıra sadece ruhsal ya da psikolojik olarak zarar vermekte kalmayıp fiziksel olarak insanların göz sıkıntısı ya da bel veya boyun fıtığı yaşamalarına neden olabiliyor.

İnstagram Hesabı Nasıl Dondurulur?

İnstagram hesabınızı kapatmak için yani dondurmak için uygulama hesabınızdan bu işlemi yapamazsınız. Bir bilgisiyardan ya da tarayıcıdan giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra ise ayarlara girip profili düzenle kısmına girmeniz gerekiyor.

Bu bölümü de yaptıktan sonra ekranı aşağıya indirin ve hesabı geçici olarak kapat yazısına tıklayın. Daha sonrasında sizden hesabını neden kapatıyorsun sorusuna bir cevap isteyecektir. Aşağıda çıkan cevaplardan birini size en yakın olanı seçin ve şifrenizi girin işte bu kadar basit bir yöntemle hesabınızı geçici olarak kapatmanız yani dondurmanız mümkün.

İnstagram Hesabımı Dondurduktan Sonra Hesabım Gözükür Mü?

Hesabınız dondurulmuş olduğu süre zarfı içerisinde fotoğraflarını kimse göremez. Ve kimse size ulaşamaz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36