HTML İmza Oluşturma e-mail
Html imza oluşturma e mail sonunda yer alan önemli bilgilendirmedir. E-mail atan kişinin adını, soyadını ve unvanını belirtmek amacı taşır. Html imzası tıpkı bir kartvizit gibi düşünülmesi mümkündür.
İş hayatında, resmi yazışmalarda Html imza oluşturma e mail kalitesini arttıracaktır. Özellikle e-posta yoluyla iş ilişkilerini sağlayan kişilerin imza oluşturması güven verici ve saygın konumda olmak adına çok değerlidir. İş ilişkilerinde kiminle iş yapıldığına dair imza çok önemlidir. İmza sayesinde kişiler birbirlerine daha kolay ulaşma imkanı sağlayacaktır.
Elektronik imza özellikle büyük şirket departmanları için çok önemlidir. Böylelikle kiminle görüşüldüğü, anlaşıldığı, satın alındığı konularında bilgi sahibi olmak mümkündür. İmza ayrıca kurumsal ve resmiyet adına da büyük önem sağlar. İnternet üzerinden yazışma yönetimi sağlayan kişiler kendi mesleki unvanlarını ve kişisel verilerini imzasında taşıyabilmektedir.
HTML İmza Nasıl Oluşturulur?
Html imza oluşturma e mail sonunda yer alan önemli bilgilendirmedir. E-mail atan kişinin adını, soyadını ve unvanını belirtmek amacı taşır. Html imzası tıpkı bir kartvizit gibi düşünülmesi mümkündür. HTML imzası tablo kullanılarak oluşturulmaktadır. Outlook özellikle 2007, 2010 ve 2013 formatları Word ve CSS desteklemediği için imzalar görünmez olmaktadır. Bu yüzden tablo kullanarak imza oluşturma şarttır.
- Html imzanın her türlü cihazdan gözükmesi adına 400 piksel olması gerekir.
- Kişiler çalıştıkları kişilerin logosunu da eklemek isteyebilirler. Bunun için td ve tr etiketi kullanmak gerekebilir.
- Bundan sonra tablomuz gittikçe genişleyecek. Kişi verilerini eklemek için yeni bir satıra geçmek gerekir. Farkı yazı stilleri kullanarak verileriniz kodlayın.
- Kişinin unvanını belirten verileri de farklı bir satır açarak yazılması gerekir.
- Kişinin isteği doğrultusunda sosyal ağlarda imza içeriğinde değerlendirilebilir.
HTML İmza Kullanımı
Html imza oluşturma e mail sonunda yer alarak hakkımızda bilgi sağlar. Elbette ki imzamızda sorun yaşamamak adına Türkçe karakterlerin düzgün görünmesi önemlidir. Bunun için head, meta charset="utf-8", /head kodlarının kullanımı önemli olacaktır.