En iyi VPN Siteleri Uygulamaları Hangileridir?

Vpn nedir? Vpn açılımı nedir? Vpn ne işe yarar? Vpn ile hangi siteler girilir? Vpn ücretisiz uygulamaları nelerdir?

Teknoloji 10.10.2020, 10:01
En iyi VPN Siteleri Uygulamaları Hangileridir?

VPN’nin açılımı Virtual Private Netwok’tür ve internete başa bir IP üzerinden bağlanmanızı sağlayan uygulamalardır. VPN uygulamaları ile yasaklı sitelere ve kısıtlanmış sitelere sorunsuz bir şekilde bağlanabilir ve işlem yapabilirsiniz.

Güvenliğiniz açısından da aslında VPN uygulamaları kullanmak oldukça mantıklıdır çünkü şifrelerinizi ve kişisel bilgilerinizi de koruma altına alır. Aşağıda VPN ne işe yarak ve en iyi VPN uygulamaları hangileridir gibi konuları inceleyeceğiz.

VPN ne işe yarar?

VPN uygulamaları kullanarak aşağıdaki işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

  • Yasaklı ve kısıtlanmış sitelere erişim sağlamak
  • Dosya indirmek
  • İş ve okul ağına bağlanmak
  • -er türlü gizlilik ve güvenliği sağlamak

Bildiğiniz üzere Türkiye’de zaman zaman bazı sitelere girişler kısıtlanıyor ya da yasaklanıyor. Son zamanlarda youtube ve twitter gibi sitelere ülkemizde girişte yasaklamalar bulunmaktaydı. Ancak bir çok kullanıcı VPN uygulamaları kullanarak bu tür sitelere erişmeye devam ettiler.

Çünkü VPN sizin IP adresinizi başka bir ülkede gibi göstererek bu sitelere erişimizi açmaktadır. Ayrıca yine ülkemizde torent bağlantılı dosya indirmek yasak. Bunun içinde yine VPN uygulamaları sizin için güvenli bir çözüm.

Bunun yanı sıra iş ve okul ağına bağlanırken kişisel verileriniz ve güvenliğiniz için VPN kullanmanız yararlı olacaktır. Peki tüm bunları yapmak için hangi VPN uygulamalarını kullanabiliriz ve en iyi VPN uygulamaları hangileridir?

En iyi 3 VPN uygulaması

En iyi VPN uygulamaları hangileridir sorusunun işte cevabı. Sizler için en iyi 3 VPN sitesini araştırdık.

  1. ExpressVPN
  2. Surfshark
  3. Hotspot shield

VPN uygulamalarının avantajları ve özellikleri

2020 yılının en iyi VPN uygulamalarını sizler için listeledik. Bu uygulamalar sayesinde 245000’den fazla web sitenin engellemesini kaldırabiliri Türkiye’deki yasaklı sitelere girebilir, internet kullanımınızı gizleyebilir ve engelli içeriklere ulaşabilir, Facebook,Twitter,Youtube gibi sosyal medya hesaplarındaki engellemeleri kaldırabilirsiniz.

ExpressVPN uygulaması işte bu işte en hızlısıdır. Bu uygulama ile tüm engellemeleri kaldırıp 30 günlük deneme süresinin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca anonim torrentler ve P2P ulaşımı, Netflix USA ve BBC içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

Bu uygulamada aktivite kaydı yok ve IP adresini sızdırmıyor. Bunun yanı sıra 90’dan fazla ülkedeki sitelere güvenle bağlanabilirsiniz.

Surfshark uygulamasının avantajları ise şunlardır. Anonim torrentler ve P2P. 30 günlük deneme sürümü mevcuttur. Netflix USA ve BBC içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

Bu uygulamada da aktivite kaydı yok ve IP adresini sızdırmıyor. Ayrıca 50’den fazla ülkeye güvenle bağlanabilirsiniz.

Hotspot Shield uygulaması da yine diğer iki uygulamanın özelliklerine benzemektedir. Anonim torrentler ve P2P erişimi vardır. Diğer ilk ikisinden farklı olarak deneme sürümü biraz daha uzun sürüyor.45 günlük deneme sürümü mevcuttur.

Netflix USA ve BBC içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz. IP adresini sızdırmıyor. Ayrıca 80’den fazla ülkeye güvenle bağlanabilirsiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36