En İyi Fotoğraf Düzenleme Programı Hangisi

Sizlere önerebileceğimiz ve kullanırken fotoğraflarınızı kolay bir şekilde düzenleyebileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme programlarının bazılarını derledik. İşte o programlardan bazıları ve işlevleri…

Teknoloji 06.06.2021, 01:23 06.06.2021, 01:26 Mehmet Kurt
En İyi Fotoğraf Düzenleme Programı Hangisi

Birçok sosyal medya kullanıcısı fotoğraflarını paylaşmadan önce mobil ya da pc başında düzenleme ihtiyacı duyuyor. Bu sebepten ötürü fotoğraf düzenleme uygulamaları vazgeçilmez bir hal alıyor. İşte son zamanlarda en çok kullanılan ve en iyi olarak değerlendirilebilecek bazı ücretsiz fotoğraf düzenleme programı isimleri…

En İyi Fotoğraf Düzenleme Programı

Google tarafından geliştirilmiş olan Snapseed uygulamasında basit ara yüz kullanımı sayesinde fotoğraflarınıza benzersiz efektler uygulayabilmeniz oldukça kolay hale geliyor.

Bu program ile fotoğraflarınızı geliştirebilmeniz de mümkün. Dijital filtreler uygulamış olduğunuz fotoğraflarınızı sosyal medya hesaplarınız üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Fotoğraf Düzenleme Programı Nasıl Yapılır?

Fotoğraf düzenleme programlarına çoğu zaman hepimiz ihtiyaç duyuyoruz. Çünkü bazı fotoğrafların düzenlenmesine ve daha ilgi çekici hale getirilmesi gerekebiliyor. Özellikle sosyal medyada bu işi profesyonel olarak yapan birçok insan bulunuyor. Fotoğraf düzenleme programları tamamen ihtiyaç olarak doğan ve insanların yaygın olarak kullanmaya başladıkları keyfi uygulamalar haline dönüşmüştür.

Enlight

Geçtiğimiz yıldaki Apple Tasarım Ödülünün sahibi olan Enlight uygulaması sayesinde sizlere alışılmışın dışında efektler sunmaya devam ediyor.

VSCO CAM

VSCO CAM uygulaması ile beraber fotoğraf düzenlemeye ek olarak video düzenlemesi de gerçekleştirebilirsiniz. Aklınıza gelebilecek birden fazla efekti sunabilen uygulamayı ücretsiz bir biçimde indirmeniz de mümkün.

Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor öteki uygulamalara göre daha karmaşık bir ara yüzüne sahip olarak görünse de birkaç kullanımda uygulamaya alışacaksınız ve fotoğraflarınız üstünde sizler de ince ayarlar yapabileceksiniz.

Prisma

Prisma uygulamasını kullanarak artık fotoğraflarınıza sanatsal efektler verebilmeniz çok basit hale gelecek.

Adobe Photoshop Express

Adobe tarafından geliştirilmiş olan Photoshop Express temel seviyede yer alan tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Adobe Photoshop Express, mobil cihazınız için bir fotoğraf düzenleyici uygulaması olarak bilinir. Fotoğraflarınızı bu uygulama sayesinde düzenleyebilir, uygulamada hemen kolajlar oluşturabilirsiniz.

AutoDesk Pixlr

AutoDesk Pixlr fotoğraf üzerinde denemek istediğiniz bütün işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde sunabiliyor.

Camera+ 2

Temel seviyede yer alan bütün ihtiyaçlarınıza ek olarak ileri seviye efektleri de sunmakta olan Camera+ 2 derinlik algısı ve Macro modu özellikleri sayesinde de dikkat çekiyor.

Photo Editor by Aviary

Temel seviyede yer alan ihtiyaçlarınız için fazlasıyla yetecek olan bu uygulamanın basit ara yüzü ile gerçekleştirmek istediğiniz işlemleri çabucak gerçekleştirebileceksiniz.

YouCam Perfect

Sanal makyaj ile saç rengi değiştirme şeklinde efektlere sahip olan YouCam Perfect ile beraber ve fiziğiniz üzerinde inceltmeler gerçekleştirebilirsiniz.

Warmlight

Fotoğraflarınızın renklerini etkili ve pratik bir şekilde değiştirmeye yarayan uygulama canlı efektleri sağlıyor. Aynı zamanda akıllı Odak ve pozlama kontrolü şeklinde özellikleri manuel olarak da ayarlayabilmeniz mümkün oluyor.

Darkroom

İşlemlerinizi daha hızlı ve kolay bir biçimde gerçekleştirebilmenizi sağlayacak olan uygulamanın en dikkat çekici özelliği ise düzenlemelerin kopyalanıp farklı bir fotoğrafta da uygulanabiliyor olması oluyor.

A Color Story

A Color Story temel ihtiyaçların yanında bir de ışık ayarlarında bulunan detayları düzenlemeler gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor.

LightX

Çok sayıda düzenleme aracı bulunan uygulama fotoğraf üzerinde gerçekleştirmek istediğiniz bütün efektleri hızlı ve pratik bir biçimde size sunabilecek.

Pro HDR X

Özellikle canlı efektler ve HDR şeklindeki efektlerde oldukça iddialı olan uygulama öteki özellikleri de yeteri kadar sunmaya çalışıyor.

Lens Distortions

Fotoğraflara doğal bir görünüm kazandırmak için güneş ışığı ile mercek parlaması efektlerini ekleyebilmeniz için olanak tanıyan uygulama beraberinde birçok efekt ile gelmeye devam ediyor.

Superimpose

Fotoğrafınızı istediğiniz şeklide kesip başka bir fotoğrafın üzerine koymanızı sağlayacak olan uygulama ile tasarımlarınızı çevrimiçi bir biçimde paylaşabilmeniz mümkün.

Phonto

Fotoğraflarınızın üstüne yazı ekleyebilmenize olanak tanıyan uygulama ile yazılarınızın biçimini ve rengini değiştirebilmenize mümkünat tanıyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12