Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma Nasıl Yapılır 2021?

Herkesin merak etmiş olduğu başkasının whatsapp mesajlarını okuma ya da diğer öteki deyişle başkasının whatsapp mesajını görme nasıl yapılır ile ilgili bazı hususlara değinmek gerek

Teknoloji 11.05.2021, 17:00 İrem Durak
Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma Nasıl Yapılır 2021?

Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma Nasıl Yapılır 2021?

Herkesin merak etmiş olduğu başkasının whatsapp mesajlarını okuma ya da diğer öteki deyişle başkasının whatsapp mesajını görme nasıl yapılır ile ilgili bazı hususlara değinmek gerek. Whatsapp mesajlarını görme yöntemleri, İnternette gezindiğimiz zaman bunu yapabildiğini iddaa eden birçok casus yazılım biliyoruz. Ancak bu yazılımlar ne kadar güvenli ya da ne kadar güvenilir? Tabi ki buna kimse yanıt veremez, başkasının mesajlarını okumaya çalıştığınızda bütün bilgilerinizi farklı birinin eline altın tepside sunmamaya dikkat edin.

Ancak şunu unutmayın ki, başka birinin mesajlarını okumak o bireye güven duymadığınız anlamına gelmektedir.

Başkasının Whatsapp Mesajları Nasıl Okunur?

Whatsapp Mesajlarını Okuma siteleri

Dünyada genel olarak 1 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan whatsapp uygulaması Türkiye’de de milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Bazen başkasının whatsapp mesajlarını nasıl okurum diye düşünüp, Başkasının whatsApp’ına nasıl girerim, mesajlarını nasıl okuyabilirim diye sorular soruyoruz. Peki başkasının Whatsapp mesajlarını okuma nasıl yapılır 2021?

Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma Nasıl Yapılır?

Başkasına ait whatsapp mesajlarını okumak isteyenler için Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma Sitesi ile karşılaşmaları mümkün. Bu sayfalar genel olarak yazılımlar ile başkalarına ait whatsapp mesajlarına ulaşabileceğinizi iddaa etmekte. 100 TL’den başlayan fiyatlara satış gerçekleştiren bu firmaların yazılımlarının ne derecede güvenilir olduğu henüz bilinmemekte.

Başkalarının mesajlarını okumak mümkün müdür?

Başkalarına ait Whatsapp mesajlarını okumak tabi ki mümkün olmakta. Bu işlem biraz yorucu olsa bile başkasına ait olan whatsapp hesabının mesajlarını okuyabilmeniz mümkün.

Tabi ki sizler mesajları okuduğunuz zaman mesaj açılmış olacağından, Whatsapp hesap sahibi bunu fark edecektir. Bu sebeple mesajların açılmasının ardından okumanız daha yararlı olacaktır.

Google Drive ile Başkasının Whatsapp Mesajı Nasıl Okunur?

Geriye dönük mesajları okuyabilmek adına en etkili yöntemlerden biri google drive yöntemi olmaktadır. Bu yöntem ile belirlemiş olduğunuz whatsapp hesabının konuşmaları belirli aralıklarla belirlemiş olduğunuz mail adresine e-posta şeklinde gönderilir. Geriye dönük günlük, haftalık ya da aylık yedekleme seçenekleri arasında seçim yapılarak, konuşma yedeklerini kopyalanıp google drive hesabına gönderilir. Şu şekilde yapabilirsiniz;

Whastapp ayarlar kısmına giriş yaparak sohbet yedeği kısmına giriş yapın.

Sizden yedeklerin hangi e-posta adresinize göndermek istediğinizi soracaktır.

E posta adresini yazdığınız zaman sohbet yedeği bu e posta hesabına ait google drive kaydedilir.

Google Drive’ı isterseniz bilgisayarınızdan isterseniz de telefondan açabilirsiniz.

Whatsapp’dan Başkasının Mesajlarını Okuma

Whatsapp uygulamasından başkasının mesajlarını gizli bir şekilde okumak için kodsuz ve programsız bazı yöntemler bulunur. İnternette kod ya da program biçiminde satışı gerçekleştirilen ürünleri kullanmak sağlıklı yöntemler değildir ve önerilmez.

QR Kod ile Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okumak

En fazla kullanılan ve bilinen yöntemlerden biri de QR kodunun taratılarak başkasının whatsapp hesabına erişmek olmaktadır. Bilgisayardan ya da telefondan tarayıcı kısmına giriş yaparak “web.whatsapp.com” adresine girdiğimiz zaman bizlere bir QR KOD gösterilmektedir.

Bu kodu Whatsapp mesajlarına ulaşmak istediğimiz kişinin Whatsapp hesaplarından okutmamız gerekmekte. Bu yöntemi daha çok aileler çocuklarını kontrol altında tutabilmek için kullanmakta.

Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okuma İçin ücretsiz uygulama

Başkasının Whatsapp mesajlarını okuma uygulama ile gerçekleştirmek isteyenler yukarıdaki yöntemleri deneyebilir. Bunlar arasında en bilindik yöntem google drive yöntemi ve QR kod okutma yöntemi olmaktadır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12