Başkentte Yardımlaşma Zirvede

Aşevinde, profesyonel ekipler tarafından gün aşırı hazırlanmakta olan sıcak yemekler, belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi olan ailelerin evlerine kadar ulaştırılıyor.

Pursaklar 28.07.2021, 12:03 İrem Durak
Başkentte Yardımlaşma Zirvede

Başkentte Yardımlaşma Zirvede

Aşevinde, profesyonel ekipler tarafından gün aşırı hazırlanmakta olan sıcak yemekler, belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi olan ailelerin evlerine kadar ulaştırılıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak istediklerini ve olmaya çalıştıklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “İlçemizde yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik en üst noktada. Belediyemize ait aşevimiz sayesinde ilçemizde büyük bir sosyal yardımlaşma örneği göstermekteyiz ve ilçemizde bulunan hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını teslim alıyoruz. Yemeklerimizi titiz, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda hazırlayarak, ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Spor Salonlarına Davet Ediyorum

Pursaklar Belediyesi çok amaçlı spor sahası içerisinde öğrencilerin çim hokeyi çalışmalarını da yakından izleyen Başkan Çetin, çocukların çekişmeli mücadelesine tanıklık etti. Tüm gençleri spor yapmaya davet eden Başkan Ertuğrul Çetin, “Güzide gençlerinin evde bilgisayar, televizyon başında vakit harcamaları yerine Pursaklar’a kazandırmış olduğumuz spor alanlarından faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12