Efecin'le Müzik Kariyeri Hakkında Konuştuk

Yeni bir çalışma içinde olduğunu bildiğimiz Efecin ile kısa ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Magazin 06.08.2021, 12:22 Mehmet Kurt
Efecin'le Müzik Kariyeri Hakkında Konuştuk

Efecin kimdir müziğe olan tutkunuz nasıl başladı.

Valla Efecin kim sorusuna şöyle bi yanıt veriyim sanat aşığı, müzik aşığı tutkunu bir genç ya şöyle söylemeliyim Efecin halktan biri ya da standart, aynı zamanda aşçı, söz yazarı, besteci, öğrenci.

Aile içinde nasıl bir ortam vardı, evde neler dinlenirdi? Bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz.

Keyifli bir aileyiz bir o kadar mütedeyyin bir aileye sahibim ki şükürler olsun iyi bir ailede yetiştim. Allah başımdan eksik etmesin, evde genelde Karadeniz yöresinden müzikleri dinliyoruz bir Rizeli olarak bir günüm sosyal medyada ve çalışmakla müzik üretmekle geçiyor.

Öncelikli olarak, hazırladığınız yeni sürpriz parçanızı sormak istiyoruz size, ne zaman açıklayacaksınız, bize biraz tüyo verir misiniz, neler bekliyor dinleyicilerinizi?

Tabiki bu parça benim çocukluk hayallerimi süsleyen bir parça çocukken hep şarki söylerdim söylermişim dogrusu hatırladım kadarıyla 6 yaşindan beri şarkıci olucam ben dermişim aileme ailemde güler geçerdi tabi hep hahha bende olsam bende gülerdim güzel bir şarki geliyor rap altyapıya sahip ama okunuşu pop olan bir şarkı biraz hüzünlü melankolik tarzı bir sarkı tarzımin dışı bir şarkı yaptım ama mükemmel sonuç var bakalım neler olucak

Hayatımın kırılma noktası dediğiniz bir olay var mı?

Tabiki var, bence sosyal medya hayatımın kırılma noktasi ve orada tanıdığım ünlüler sanatçılar ve bir çok insan bana bazen olumlu, bazen olumsuz çok şey kattılar. Gerçekleri gördüm şoka da uğradığım oldu hatalarda yaptığım oldu, ama bir şekilde idare ediyorum hayatı.

En büyük hayaliniz nedir kimle çalışmak istersiniz ?

En büyük hayalimi şarkı çikartarak gerçekleştiriyorum şuan ki hedefim herkese doğru örnek olabilceğim bir şarkıcı olmak, herkesin Efecin abisi olmak müziklerimin büyük kitlelere hitap etmesini çok isterim.

Yorumlar (3)
HAYRİ GÜL 3 yıl önce
HAYIRLI OLSUN GENÇ DÜZGÜN BİR KARDEŞİMİZE BENZİYOR
Efecin 3 yıl önce
Teşekkürler ankaragündem iyiki varsınız
Raif Akyüz 3 yıl önce
Canım kardeşim yolun açık olsun şimdiden heyecanla bekliyorum şarkını sonuna kadar yanındayım .
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12