Pervin Ersoy Kimdir?

Pervin Ersoy hangi programı sundu? Pervin Ersoy ne zaman evlendi? Pervin Ersoy ne iş yapıyor? Pervin Ersoy nereli?

Gündem 27.10.2020, 20:28
Pervin Ersoy Kimdir?

Son kabine oluşturulurken Mehmet Ersoy Kültür ve Turizm Bakanlığı’na getirildi. Bakan Mehmet Ersoy ile evli olan Pervin Ersoy’un Mehmet Reşat ve Aslan Can isminde iki erkek evladı vardır.

Pervin Ersoy iş, medya cemiyetinin eski simalarından biridir. Show TV kanalında uzun seneler boyunca faaliyet gösteren Pervin Ersoy “Günaydın Türkiye” isimli programı da sunmuştur. Pervin Ersoy, vermiş olduğu bir röportajda kendisi ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuştu;

“İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olduğunu belirten Pervin Ersoy, halkla ilişkiler alanında yüksek lisans yaptığını ve daha sonrasında bütün üniversite dönemi boyunca çalışma hayatının zaten hep var olduğunu dile getirmiştir. Birçok televizyon kanalı ile çeşitli çalışmalar yaptığını da dile getiren Pervin Ersoy senelerce Show TV’de çalıştığını, oradan da günaydın Türkiye isimli program yaptığını söyledi.

Çocuklar ile ilgili Strike isimli bir programı yaptığını dile getiren Pervin Ersoy bu programda sunuculuk görevini yürüttüğünü açıklamıştır. Daha sonrasında ise kendi işi olan halkla ilişkiler alanına yoğunlaştığını söylemiştir. Sonrasında ise eşinin firması olan Etstur ile çeşitli faaliyetler yürüttüğünü söylemiştir. Halen eşiyle beraber iş hayatında beraber çeşitli iş kollarında faaliyetler sürdürdüğünü dile getirmiştir

Sosyal Medyada Pervin Ersoy

Sosyal medya platformlarında adını sıklıkla duyuran Pervin Ersoy bazen yapmış olduğu çeşitli paylaşımlarla tepkiler çekmeyi de başarmaktadır. Örnek verilecek olursa bir çalışanına elini öptükten sonra harçlık veren Pervin Ersoy daha sonra yapmış olduğu açıklamada yaptığının hata olduğunu, eşinin bu duruma çok kızdığını söylemiştir.

Habertürk gazetesinden Sevilay Yılman, Ersoy’un bir çalışanının elini öptürdükten sonra kendisine para vermesi durumunu köşesine taşımış ve yapmış olduğu açıklamada Pervin Ersoy’un bir anlık hata yaptığını, bu hatasının farkına vardığını, böyle bir hatayı işlediği için eşinin kendisini azarladığını ve kendisine çok kızdığını yazmıştır.

Tanıtım Yapmayı İhmal Etmiyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy eşi Pervin Ersoy Instagram hesabından “selülit kremi” isimli bir video paylaşarak yine bir ilke imza atmayı başarmıştır. Daha öncesinde de çeşitli aktiviteler düzenleyen ve eşinin gezi ve tur rehberi aracılığı ile çeşitli içerikler paylaşan Pervin Ersoy, özellikle de selülit kremi tanıtımı ile yine gündem olmayı başarmıştır.

Show TV’de yapmış olduğu programlarda daha çok sabah programı kuşağına hitap eden Pervin Ersoy özelliklede programlarına konuk ettiği misafirleri ile yapmış olduğu söyleşiler ve ilginç konuları masaya yatırarak aslında Hem Show TV’nin reytinglerinin artmasına hem de izleyicilerin büyük keyif almasına önayak olmuştur.

Eşinin Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmasından sonra Pervin Ersoy Sosyal medya platformlarında artık daha az paylaşımlarda bulunmaya başladı. 2 oğlu ile daha fazla vakit geçirmek istediğini dile getiren Pervin Ersoy bu kararının eşinin istikbali için hem de çocuklarının ilgi ve alakaya duydukları ihtiyaç açısından önemli olduğunu da dile getirmiştir.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36