Euro 37,03 %0,07
Dolar 34,20 %-0,01
Sterlin 44,45 %0,06
Altın 3.004 %0,43

Çorap kutularından resmen cephanelik çıktı!

Konya'da lojistik firmaları aracılığı ile farklı şehirlere silah gönderileceği ihbarını alan KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 değişik şehre gönderilmek üzere çorapların içine gizlenen ve kargolanan 60 adet tabanca ile 80 adet şarjör ele geçirdi.

Resim HbXr9UW6o6

Çorap kutularından resmen cephanelik çıktı!

Konya'da lojistik firmaları aracılığı ile farklı şehirlere silah gönderileceği ihbarını alan KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 değişik şehre gönderilmek üzere çorapların içine gizlenen ve kargolanan 60 adet tabanca ile 80 adet şarjör ele geçirdi. Olayla alakalı olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından silah kaçakçılığı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçildi.

Silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, lojistik şirketi aracılığı ile Adana şehrine gönderilmek üzere çorapların içine gizlenip çorap kutusu şeklinde kargolanan 30 tane tabanca ve tabancalara ait olan 30 adet şarjör, İzmir şehrine gönderilmek üzere kargolanan 20 adet tabanca ve 40 adet şarjör, Antalya şehrine gönderilmek üzere kargolanan 10 adet tabanca ve 10 adet şarjör, toplam olarak 60 adet tabanca ve 80 adet şarjör ele geçirilerek el konuldu.

Olayla alakalı olarak 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler emniyette yapılan işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
<