Emekli Promosyonu Veren Bankalar Hangileridir?

Emekli promosyonu nedir? Emekli promosyonu kaç yılda bir verilir? Emekli promosyonu neden verilir? Emekli promosyonu kaç TL'dir?

Ekonomi 21.10.2020, 09:53
Emekli Promosyonu Veren Bankalar Hangileridir?

Emeklilere devlet tarafından yapılan zamlar sonrasında birçok emekli kendi maaşını uygun bankalara taşımaya karar veriyor. Bankaların emeklilere sağlamış olduğu fırsatlar, maaş promosyonları oldukça avantajlı olabilmektedir.

Maaşını o bankadan almayı en az 3 sene süre ile taahhüt eden emeklilere birçok banka uygun kampanyalar düzenlemekte aynı zamanda belirli tutarlarda promosyon ödemesi yapmaktadır. Emeklilere yapılacak olan promosyon tutarları ülkemizdeki emekli nüfusunu düşünecek olursak oldukça fazla sayıda kişiyi ilgilendiriyor diyebiliriz.

Bu nedenle en çok promosyon veren bankalar ve verdikleri tutarlar araştırılıyor. Birçok banka kendi promosyon paketlerini açıklamaya başladı. Peki promosyon imkanı sunan bankalar hangileri? Bu konu ile ilgili detaylı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

Garanti Bankası

Garanti Bankası ek ürün kullanma koşulu olmadan maaşını taşıyan emekli müşterilerine uygun promosyon ödemeleri veriyor. Bu kapsamda Garanti bankası promoyon tutarlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

Maaş tutarınız 1500 tl’ye kadar ise 800 tl,

1500-2000 tl arasında ise 1000 tl,

2500 tl ve üzerinde ise 1200 tl promosyon ödemesi alabilirsiniz.

Aynı zamanda bankanın emekli müşterilerine özel olarak hazırlamış olduğu kredi paketlerinden de yararlanma imkanı bulabilirsiniz. Garanti Bankası kredi kampanyası yaparak piyasaya göre çok daha uygun faiz oranları ile emekli müşterilerine kredi kullandırabilmektedir.

Halkbank

Halk bankası kamu bankası olması nedeni ile promosyon tutarlarını biraz düşük tutsa da emekli müşterilerine birçok ayrıcalık sunuyor. 1500 tl ‘ye kadar olan emekli maaşlarına 500 tl, 1500-2000 tl arasındaki maaşlar içi 625 tl, 2500 tl ve üzerindeki maş müşterilerine ise 750 tl promosyon ödemesi yapan Halk Bank birçok kampanyadan da emekli müşterilerini yararlandırıyor. 0.99 oranlı kredi kampanyası sunarak emekli maaşını taşıyan müşterilerini bu imkandan yararlandırabilmektedir.

İngbank

İng Bank çeşitli ek ürün koşullarlı sunan bir banka olsa da yine 2250 tl’ye kadar promosyon ödemesi alabilmeniz mümkün olmaktadır. Otomatik ödeme talimatı vermeniz halinde yine nakit para puan kazanma imkanı bulabilir, birikimleriniz için uygun hesap faizlerinden yararlanabilirsiniz.

Promosyon Ödemelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Günümüzde birçok banka artık promosyon ödemesi adı altında ödeme yapmaktadır. Müşterilerin ek ürün kullanmadan gelmeleri için birçok kampanya sunan bankalar bu konuda oldukça cazip paketler düzenlemektedir.

Geçeceğiniz bankanın öncelikli olarak beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığı konusunda ön bir araştırma yapmanız sizin için faydalı olacaktır. Ek ürün kullanma şartı aramayan birçok bana müşterilerine ek hesap açıp bu hesaplara otomatik ödeme talimatları tanımlayabilmektedir.

Üstelik birçok müşterinin bundan detaylı bilgisi olmadığı için bu konuda maalesef bir takım mağduriyetler yaşanabilmektedir. Bu nedenle geçiş yaptığınız bankanın ürünlerini çok dikkatli bir şekilde incelemelisiniz. Hesaplarınızı belirli aralıklar ile kontrol etmeli varsa bir sorun bu konuyu banka ile görüşmelisiniz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:23
Güneş 06:47
Öğle 13:01
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:24