32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Banka Hangisidir?

Faiz getirisi en yüksek olan bankalar hangileridir? 32 günde en fazla faiz veren bankalar hangileridir?

Ekonomi 21.10.2020, 09:50
32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Banka Hangisidir?

İnsanların en çok merak ettiği konuların başında ise, elinde bulunan paralarını nasıl ve hangi şekilde değerlendirebiliriz sorusudur. Bazı insanlar altının yükselmesi ile altın almaktalar, bazıları ise dolar gibi döviz işlemlerine para yatırmaktadır.

Bazı kişiler ise paralarını vadeli mevduat hesabına yatırarak, yüksek faiz ile paralarını ikiye katlamaktadırlar. Bazı bankalar ise müşterilerine yatırım yapmaları için, 32 günlük süre içerisinde en yüksek faiz vermektedir.

Bu faizi veren bankalar müşterilerine, her zaman için yüksek faiz oranları veriyorlar. Yüklü bulunan paralarınızı 32 günlük faize yatıranlar ve mevduat oranını uzun tutan müşteriler, daha çok para kazanmış oluyorlar.

Siz de elinizde bulunan paranızı, 32 günlük mevduat hesabınına uzun vadelerde yatırın ve vadesi geldiği zaman yüksek faiz oranları ile paranızı daha fazla bir şekilde almış olun.

32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Bankaların İsimleri Nelerdir?

Son dakika çıkan haberler sonucunda bankalar müşterilerine 32 günlük vade oranları ile yüksek faiz vereceğini duyurdu. Bu vadeli mevduat hesabını 32 gün olarak faiz verme şeklinde uygulayan bankaların sayısı oldukça fazladır. Bu bankalar ise kendi aralarında rekabet içerisinde bulunuyorlar ve en yüksek faizi vermek için, reklam yapıyorlar.

32 günlük vadeli mevduat uygulayan bankalar şunlardır.

  1. Fibabanka
  2. Ziraat Bankası
  3. Garanti Bankası
  4. Yapı Kredi Bankası
  5. Halkbank
  6. Albaraka Türk
  7. İş Bankası
  8. Vakıfbank

gibi bankaların yanısıra, akbank ve ıng bank gibi finans kuruluşları müşterilerine, 32 ay üzerinden yüksek faiz oranları ile vadeli mevduat hesabı sunuyor. Siz de hangi bankanın müşterisi iseniz ve almak istediğiniz mevduat faizlerini görmek istiyorsanız, bankanız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Bankalar İle Nasıl İrtabat Sağlayabilirsiniz?

32 günlük faiz veren bankalar 2020 yılı itibari ile faiz oranlarını belirlemiştir. Buna göre 32 gün için müşterilerine vadeli mevduat faizi veren ICBC Bankası Ekim ayı itibarı ile 12.75 olarak belirledi. Bunun yanında ise, Finansbank verdiği faiz oranı ise 12.70'dir.

Bu gibi çok sayıda banka müşterilerine farklı şekillerde mevduat faizi veriyor. Bu bankalara ulaşmak için farklı irtibat adreslerini deneyebiliyorsunuz.

Bu adresler ise şunlardır.

Banka şubesine direkt olarak gidebilir ve müşteri temsilcisi ile irtabata geçebilirsiniz.

İnternet bankacılığı kullanıyorsanız online olarak internetten çalıştığınız bankanın sitesine girebilir, mevduat faiz oranları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Eğer isterseniz telefonla müşteri temsilcisini veya çağrı merkezine arayarak, 32 günlük mevduat faiz oranları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Almış olduğunuz bilgi doğrultusunda ise, başvurunuzu aynı şekilde yapabiliyorsunuz. Bunların dışında ise, mesaj yolu ile cep telefonlarınızdan çalıştığınız bankaya mesaj atabilir ve bankanızın vermiş olduğu mevduat hesabınıza paranızı yatırabilir ve yüksek faiz alabilirsiniz.

32 Günlük En Yüksek Faizi Veren Bankaların Mevduat Faizi Vade Seçenekleri Hakkında

Elinizde bulunan paranızı mevduat hesabını yatırmak ve faiz almak istiyorsanız, bu işlemi ister kendi bankanıza isterseniz de diğer bankalara giderek yapabilirsiniz. Kendi bankanız gibi diğer bankaların sizlere vermiş olduğu faiz oranları değişik olduğu gibi, vade seçenekleri de farklıdır.

Bu vade seçeneğini siz tercih ederek, alacağınız faiz oranını aynı zamanda belirlemiş oluyorsunuz. Eğer paranızı aylık olarak mevduat hesabına koyarsanız farklı şekilde faiz alır, senelik olarak koyarsanız daha fazla faiz almış olursunuz.

Bu seçim tamamen size kalmış bir şeydir ve karlı çıkmanız için uzun süreli koymanız sizin avantajınıza olacaktır. 32 günlük en yüksek faizi veren bankaya giderek hemen paranızı mevduat hesabınıza uzun süreli koyunuz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:23
Güneş 06:47
Öğle 13:01
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:24