Azerbaycan Televizyonundaki Eğlenceli Bill Gates ve Aşı Yorumu, Türkiye'de de Gündem Oldu

Son günlerde bütün dünyada gündem olan Bill Gates ve eşi Melinda Gates’in ayrılıkları ile ilgili haberler için Azerbaycan televizyonunda eğlenceli bir dille yorumlar geldi.

Dünya 07.05.2021, 13:30 İrem Durak
Azerbaycan Televizyonundaki Eğlenceli Bill Gates ve Aşı Yorumu, Türkiye'de de Gündem Oldu

Azerbaycan Televizyonundaki Eğlenceli Bill Gates ve Aşı Yorumu, Türkiye'de de Gündem Oldu

Son günlerde bütün dünyada gündem olan Bill Gates ve eşi Melinda Gates’in ayrılıkları ile ilgili haberler için Azerbaycan televizyonunda eğlenceli bir dille yorumlar geldi. Azerbaycan televizyonundaki eğlenceli Bill Gates ve aşı yorumu, Türkiye'de de gündem oldu.

COVID-19 komplocularının en büyük hedeflerinden biri olan Bill Gates'in eşinden ayrılacağı haberi, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşmeyi başardı. Konuyla alakalı olarak Azerbaycan’da yayın gerçekleştiren ARB TV’de sunucunun yapmış olduğu bir yorum herkesi kırıp geçirdi ve viral oldu.

ARB TV Güne Doğru programının sunucusu, koronavirüs aşısı ve Bill Gates’in eşi Melinda Gates’le ayrılığıyla ilgili olarak "Diyorlar ki Bill Gates insanlara çip yerleştirecek ve insanları kontrol edecek. Adam avradıyla yola gidemiyor. Koyabilse avradına çip koyar" şeklinde konuştu. Sunucunun bu sözleri, son günlerde zıvanadan çıkan komplo teorilerine de nokta koydu.

Azerbaycanlı sunucunun yorumu, Twitter'da gündem oldu:

Twitter’da birçok kullanıcı konu ile ilgili olarak eğlenceli tweetler attı. Dünyanın en zengin insanları arasında bulunan ve en büyük yazılım şirketine sahip olan Bill Gates’in 27 senelik evliliğinin mizah konusu olması da elbette değişik bir konu. Geçtiğimiz günlerde eşine 1,8 milyar dolarlık hisse devri gerçekleştiren Bill Gates'in boşanmasından sonra en zenginler listesinde 4. sıradan 17. sıraya gerilemesi beklenmekte.

Azerbaycanlı sunucunun yapmış olduğu bu yorumundan sonra komplo teorisyenlerine de nano robot ya da çip teknolojisinin gerçekten oldukça pahalı bir teknolojiye sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var. Dünyada insan sayısını azaltmak adına bu kadar çok masraf yapabilir misiniz? Bu durum gerçekten tartışmaya çok açık.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14