Türk Vatandaşlarına Hakaret Eden Suriyeli Tutuklandı

Sosyal medyadan Türk vatandaşlarına hakaretler edip, "Gelin Gaziantep'te yapın bakalım" diyen Suriyeli, çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara 16.08.2021, 15:40 İrem Durak
Türk Vatandaşlarına Hakaret Eden Suriyeli Tutuklandı

Türk Vatandaşlarına Hakaret Eden Suriyeli Tutuklandı

Ankara Altındağ'da Emirhan adındaki gencin, Suriyeli tarafından öldürülmesinden sonra yaşanan olaylar ile alakalı olarak sosyal medyadan Türk vatandaşlarına hakaretler edip, "Gelin Gaziantep'te yapın bakalım" diyen Suriyeli, çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Altındağ'da parkta yer alan demirleri tekmelediği için uyardığı Suriyeli tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Emirhan Yalçın'ın vefatı, mahalle halkını sokağa dökmüştü. Suriyelilerin mahalleden gitmelerini isteyen vatandaşları polis ekipleri oldukça zor sakinleştirirken, sosyal medyada Altındağ'daki olaylarla alakalı olarak Türk vatandaşlarına hakaretler yağdıran ve "Gelin Gaziantep'te yapın bakalım" diyen Suriyeli kişi, çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine atıldı.

KAHRAMANMARAŞ'TA GÖZALTINA ALINDI

Hakaret ve küfür içerikli provokatif içerikli video yayınlayan M.M. isimli şahıs "halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek" suçlamasıyla Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada M.M. isimli şahsın tutuklandığı belirtildi.

SAVCILIK'TAN AÇIKLAMA GELDİSavcılık tarafından yapılan açıklamada, "Sosyal medya platformunda yayımladığı provokatif video ile halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek şüphesiyle gözaltına alınan yabancı uyruklu M.M., sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştır" denildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36