Tiyatrolar Sezonu Çocuklarla Açacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları yeni sanat sezonu için yepyeni oyunlar ve etkinliklerle seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Ankara 02.09.2021, 16:25 İrem Durak
Tiyatrolar Sezonu Çocuklarla Açacak

Tiyatrolar Sezonu Çocuklarla Açacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları yeni sanat sezonu için yepyeni oyunlar ve etkinliklerle seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yeni sanat sezonunu 4 Eylül 2021 tarihinde start verecek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, tiyatro ve orkestra etkinliklerini izlemek için gelen vatandaşlardan aşı kartı ya da son 48 saat içinde yapılmış PCR testi isteneceğini belirtti.

      Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları, normalleşme dönemine geçilmesi ile beraber yeni sanat sezonunda çeşitli tiyatro gösterimleri ve etkinliklerle seyircisi ile bir araya gelecek.

      4 Eylül Cumartesi günü Nergiz Zaimi’nin uyarlayarak yönettiği “Bana Bir Masal Anlat” isimli çocuk oyunu Kültür Binası Kuka Sahne’de ve 5 Eylül Pazar günü Haluk Işık’ın yazmış olduğu Ali Sağ’ın yönettiği “Harikalar Mutfağı” isimli eser de Necip Fazıl Sahnesi’nde minik tiyatroseverler için ücretsiz şekilde perdelerini açıyor.

   Eylül ayında yapılacak bütün çocuk oyunları ücretsiz bir şekilde sahnelenirken sadece önceden rezervasyon yapılması isteniyor.  Yeni sezon etkinliklerine katılım sırasında da ayrıca aşı kartı ya da PCR testi sorgulaması da gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04