Nata Vega Alışveriş Merkezi (Nata Vega AVM)

Nata Vega AVM ne zaman açıldı? Nata Vega AVM açık mı? Nata Vega AVM'de bulunan mağazalar neler? Nata Vega AVM yol tarifi. Nata Vega AVM'ne nasıl gidilir?

Ankara 06.10.2020, 13:42
Nata Vega Alışveriş Merkezi (Nata Vega AVM)

Ankara kurak bir bölgede yer almasından ve etkinlik bakımından oldukça kısıtlı imkanlarının bulunmasından dolayı zor bölgelerden biridir. Ankara’da alışveriş merkezlerinin sayısının diğer illere oranla daha fazla olduğu görülmektedir. Bu alışveriş merkezleri ziyaretçi çekebilmek adına çeşitli organizasyonlar, etkinlikler ve sergiler düzenlemektedir.

Nata Vega Outlet de diğer alışveriş merkezlerinden farklı olarak akvaryum hizmeti sunmaktadır. Ziyaretçilerine sıra dışı anlar yaşatan Nata Vega’da ailece geçirilecek keyifli anlar bulunmaktadır. Alışveriş merkezlerinin çokça seçeneği bulunan Ankara’da etkileyici yerler de bulunmaktadır.

Ankara’da ulaşım ağının oldukça gelişmesi alışveriş merkezlerinin de gelişmesine ve düzenli olarak büyümesine olanak tanımıştı. Birçok alışveriş merkezi, Ankara’nın merkezinde yer almakta ve ulaşım problemi bulunmamaktadır.

Nata Vega Alışveriş Merkezi Hakkında Kısaca Bilgi

Nata Vega Outlet Ankara'nın alışveriş kültürüne değişik bir anlayış getiren seçili bir markadır. Nata Vega Outlet, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen, tanınan ve çok bilinen giyim, spor, ayakkabı, ev eşyası, elektronik, aksesuar, hobi markalarını en avantajlı fiyatlarla ziyaretçilerine sunmaktadır.

Nata Vega Outlet, gözde markaları, yüksek hizmet kalitesi ve hesaplı alışveriş politikasıyla göz dolduran ve bir çatı altında toplamış olduğu gibi özel etkinlikleri ve rekreasyon alanları ile de bir alışveriş merkezi olmanın yanında bir de yaşam merkezi kimliği de taşımaktadır. Eğlence alanı, dünya lezzetlerini tanıtan fast-food zincirleri ve tanınan markaları içeren shop–mix’i ile Nata Vega Outlet, Ankara'da heyecanlı ve sıra dışı bir yapı olmayı ilke edinmiş bulunan sayılı alışveriş merkezlerindendir.

Modadan sanata, teknolojiden giyime, lezzetli yemeklerden eğlenceli aktivitelere ve daha pek çok alanda moda trendini belirleyen, yaşamın içinden hayata ilham vermeyi başaran markalar, Ankara'nın yıldızı olan Nata Vega’da ziyaretçilerini bekliyor. Şehrin ışıldayan ve tanınan kompleksi Nata Vega Outlet, 67.000 m2 kiralanabilir alan üzerine kurulmuş 165 adet mağazası ile alışveriş ve eğlence kültürüne değişik bir anlam yüklemektedir.

Nata Vega Outlet Adres ve İletişim

Mamak’ta ulaşımı oldukça kolay bir alanda bulunan Nata Vega Outlet 10.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ulaşımın da her türlü seçenekle sağlanabileceği alışveriş merkezinde keyifli anlar geçirmek mümkün olmaktadır. İşte adresi ve iletişim numarası;

  • Adres: Akşemsettin Mahallesi 2308. Sokak 1/A Mamak / ANKARA
  • Telefon: 444 8 776

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12