Kentpark Alışveriş Merkezi (Kentpark AVM)

Kentpark AVM'de bulunan mağazalar nelerdir? Kentpark AVM ne zaman açıldı? Kentpark AVM açık mı? Kentpark AVM telefonu nedir? Kentpark AVM'ye nasıl gidilir?

Ankara 06.10.2020, 13:44
Kentpark Alışveriş Merkezi (Kentpark AVM)

Türkiye’nin başkenti olan Ankara çeşitli aktivitelerin sınırlı olduğu şehirler arasında yer almaktadır. Ankara’da hafta sonları için yapılabilecek ve ailecek zaman geçirilecek mekanlar yazın oldukça fazlayken kış aylarında soğukların gelmesi ile beraber kısıtlı hale gelmektedir. bu durumlarda da alışveriş merkezleri gün yüzüne çıkmakta ve kurtarıcı olmaktadır.

Çocuklu ailelerin gözdesi olan oyun alanları ve parklar, gençlerin sıklıkla ziyaret ettiği ve keyif aldığı oyun salonları, bowling salonları ve sinema salonları ile alışveriş mağazaları gözde yerler olmaktadır. Bu durumda nüfusun artması ve Ankara’nın gittikçe kalabalıklaşması sonucunda farklı etkinliklerin bulunduğu alışveriş merkezlerine olan ihtiyaç da artmaktadır.

Ailecek gidilecek en güzel ve güvenilir alanlar olan alışveriş merkezleri içerisinde ilk sıralarda söylenebilecek ve içerisindeki mimari dizaynı ile diğer alanları unutturacak Kentpark Alışveriş Merkezi yer almaktadır. Ankaralıların gözde alışveriş merkezlerinden olan Kentpark’ta farklı aktivitelerle karşılaşmak ve oldukça eğlenceli vakit geçirmek mümkündür.

Kentpark Alışveriş Merkezi Hakkında Kısaca Bilgi

Kentpark, Ankara’nın çağdaş hayatını karşılayan ziyaretçilere farklı deneyimler yaşatacak olan canlı, uzun ömürlü olan bir alışveriş, yaşam ve iş merkezi konseptini sağlamak amacı ile hayat bulan ve Ankara’yı sosyalleştirmeyi hedefleyen bir projedir.

İnşa edildiği sırada sadece alışverişi değil; içerisinde bulunmayı bile özendirebilecek bir karma yaşam merkezi oluşturulması düşünülmüştür. Ankara alışveriş merkezleri bakımından sayıca çok ancak seçenek bakımından az bir imkan sunduğundan dolayı, Kentpark'ta "Merkezlerin Merkezi'nin" Ankara'ya getirilmesi planlanmıştır.

Onuncu senesini tamamlayan Kentpark projesinde ofisler dahil olmak üzere 242.000 metrekarelik kapalı alanın toplamda 80.000 metrekaresi kiralanabilir alan olarak hesaplanmıştır. Toplamda 204 ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapan Kentpark'ta genel alanının yaklaşık olarak 11.000 metrekaresi ofisler için ayrılmıştır. Ofis blokları da önümüzdeki günlerde büyüme hedefi ile projeye devam edecek olan Kentpark marka gücüne değer ve tecrübe katmaya devam edecektir.

Hayatın her anına ve alanına dokunarak karşılıklı etkileşimin sağlanabilmesi adına yalnızca alışveriş unsurları değil, projede 6.000 metrekarelik fitness salonu, Prestige Cinema, 1.500 metrekarelik çocuk oyun alanı, Tab Sanat Akademi Dans Okulu, 2.000 metrekarelik gölet, 3.000 metrekarelik Rolling Ball Bowling, 28.000 metrekarelik peyzaj alanı inşa edilmiştir. Yerli ve yabancı şirketlerden ortaklık tekliflerinin alındığı KENTPARK, tamamı ile yerli sermaye ile devam ettirilmiş ve inşası bitirilmiştir. 12 Şubat 2010 senesinde açılan Kentpark "Ankara'nın Alışveriş Merkezi" olduğunu söylemektedir.

Kentpark Alışveriş Merkezi Adresi ve Telefon Numarası

  • Eskişehir Yolu 7.km No:164 Çankaya / ANKARA
  • Tel: 444 74 77

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04