Jolly Joker Ankara Nerede? Jolly Joker Ankara'ya Nasıl Gidilir?

Jolly Joker Ankara kaç kişilik? Jolly Joker de yaş sınırı var mı? Jolly Joker ne anlama gelir? Jolly Joker in sahibi kim? Jolly Joker kaç kişilik? Ankara Jolly Joker e nasıl gidilir? Jolly Joker konserleri kaçta başlar? Joker 18 yaş sınırı var mı? Duman konserinde yaş sınırı var mı? Jolly Joker Bistro oturmalı mı?

Ankara 03.11.2020, 13:46
Jolly Joker Ankara Nerede? Jolly Joker Ankara'ya Nasıl Gidilir?

Her geçen yıl kendisini geliştirmeye devam eden etkinlik salonlarından bir tanesi hiç şüphesiz Jolly Joker olmaktadır. Jolly Joker aslında bir konser salonudur, fakat bazen konser dışı etkinliklerde gerçekleşebiliyor. Jolly Joker’u hiçbir zaman boş bulamazsınız.

Mutlaka her hafta birkaç tane konser gerçekleşmektedir. Her ne kadar pandemi döneminde etkinlikler ve konserler azalmış olsa bile, Jolly Joker yine etkinikler organize etmeye devam etmektedir.

Jolly Joker ve Ankara Halkı

Jolly Joker birçok kişiye hizmet veren ve birçok kişiyi çalıştıran, kurumsal bir etkinlik alanı olmaktadır. Jolly Joker birçok Ankara’lı gençleri bir arada tutan, Ankara halkını eğlendiren bir mekandır.

Jolly Joker aşağı yukarı 10 yıldır Ankara’da faaliyet gösteren bir konser alanı olmaktadır. İçerisinde küçük bir locası bulunmakta olup aynı zamanda ayakta konser alanı olmaktadır.

Jolly Joker Nerede?

Konser mekanı Ankara’da merkezi olan Kızılay’ın çok yakınında, Kocatepe’ye yakın Kızılırmak Caddesi’nde bulunmaktadır. Ankara’nın en merkezi yerlerinden bir tanesinde olarak, birçok gencin ve öğrencinin rahatlıkla gelebileceği bir yerdir.

Jolly Joker’de Ne Tür Etkinlikler Var?

Jolly Joker normalde bir ayakta konser salonudur, fakat birçok farklı etkinlikler gerçekleşmektedir. Örneğin birçok şarkıcının konserleri gerçekleşmektedir.

Bunun yanı sıra konser dışında da farklı etkinlikler yapılabiliyor, fakat çoğu zaman mekan dolu olduğundan, farklı etkinlikler yapmak isteyenlerin aylar öncesinden randevu almaları gerekiyor.

Jolly Joker’de Özel Organizasyonlar

Bu mekan sadece ünlü şarkıcılar için değil, aynı zamanda birçok farklı özel organizasyonlarda gerçekleşmektedir. Jolly Joker ile birlikte Ankara’da etkinlik ve konser sayıları çoğaldı. Jolly Joker ve ardından Ankamall, Ankara’nın en büyük konser salonları olarak bilinmektedir.

Eğer sizde sevdiklerinizle özel bir akşam geçirmek isterseniz, Jolly Joker’ı takip ederek, konserler için bilet alabilirsiniz. Jolly Joker ayakta bir konser mekanı olduğundan, oturarak konseri dinleyeceğiniz bir alan olmadığını unutmayın.

Jolly Joker’da atıştırmalıklar ve içecekler alabilirsiniz. Her konser için giriş ücreti farklı olmaktadır. Giriş ücretleri girişte kontrol edilmektedir. Giriş biletlerini aynı zamanda girişten de alabilirsiniz.

Jolly Joker’a Nasıl Gidilir?

Sevdikleriniz ile güzel bir akşam geçirmek, müzikli bir gece geçirmenin en güzel yöntemi Jolly Joker’e bilet almaktır. Jolly Joker’a yürüyerek gidebilirsiniz. Pandemi dönemi elbette Jolly Joker’i de maalesef etkiledi, fakat normalde hiçbir akşamının boş olmadığı bir mekandır.

Caddelerde her zaman Jolly Joker’ın reklamlarını görebilir, programlarından haberdar olabilirsiniz. Jolly Joker’dan önce en çok konser etkinliklerinin yapıldığı yer ODTÜ Vişnelik’ti, fakat Jolly Joker’ın Ankara’ya gelişinden sonra, Jolly Joker gerçekten çoğu zaman müsait olmayan bir konser salonu haline gelmiştir.

İnternet sayfasına girerek, Jolly Joker’da olan konserleri araştırabilir, sevdiğiniz şarkıcılar varsa, konserleri için bilet alabilirsiniz. Biletlerin fiyatı şarkıcıya göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebeple sabit bir giriş ücreti yoktur. Ayakta konser alanı olduğundan, kapıda da bilet alabilmektesiniz. Jolly Joker’da iyi eğlenceler dileriz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11