Gordion Alışveriş Merkezi (Gordion AVM)

Gordion AVM açık mı? Gordion AVM'de bulunan mağazalar neler? Gordion AVM'ye nasıl gidilir? Gordion AVM saat kaça kadar açık? Gordion AVM ne zaman açıldı?

Ankara 06.10.2020, 13:38 05.10.2020, 13:42
Gordion Alışveriş Merkezi (Gordion AVM)

Alışveriş merkezleri bakımından oldukça zengin olan Ankara’da alışveriş merkezlerinin içinde yapılacak olan etkinlikler de elbette buna bağlı olarak artmaktadır. İnsanlar yaz aylarında kapalı alanları pek tercih etmese de kış aylarının vazgeçilmez gezi alanlarından biri de alışveriş merkezleri olmaktadır.

Alışveriş merkezlerinin seçilmesinde farklı aktivitelerin bir arada ulaşılması mümkün alanlar üzerinde toplanması etkili olmaktadır. Ankara’da buna müsait olan alışveriş merkezleri kış aylarında da yaz aylarında da farklı yoğunluklar yaşamaktadır. Birçok Ankaralının sevdiği ve gitmek istediği yerler, buluşma noktaları, yemek yeme durakları ve mola alanları alışveriş merkezleri olmaktadır. Gordion Alışveriş Merkezi de Ankara’nın sayılı alanlarındandır.

Birçok insan çocuğu ile birlikte farklı aktiviteyi bir arada görmek için Gordion alışveriş merkezini tercih etmektedir. Alışverişin keyifli bir hal aldığı ve mimarisi ile göz dolduran Gordion Alışveriş Merkezi haftanın her gününde 10.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Gordion Alışveriş Merkezi Hakkında Bilgi

Gordion Alışveriş Merkezi, toplamda 50,000 metre karelik kiralanabilir olarak hesaplanan alanında 150'den fazla mağazası ile ziyaretçilerine yemek, alışveirş ve eğlence için farklı cazip fırsatlar sunmaktadır. Gordion Alışveriş Merkezi Türkiye'nin BREEAM Sertifikası'na sahip olmayı başaran en büyük binası ve Ankara'da bulunan ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliğine sahip yerlerden biridir.

Ziyaretçilerine sunmuş olduğu ulusal ve uluslararası birden fazla ünlü marka ile Ankara'da alışverişe yeni ve farklı bir boyut kazandıran Gordion Alışveriş Merkezi'nin önde gelen kiracıları ve markaları arsında CarrefourSA Gurme, Zara, Mediamarkt, Mac-Fit, H&M, Cinemaximum ve Marks & Spencer. Bu markaların yanı sıra Gordion AVM, başkentlilerin tercih etmiş olduğu Cafe des Cafes, CineMaximum, Cook Shop, Zara Home, Nike, Pull and Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Bershka, Mango, Network, LC Waikiki, Adidas v.b gibi pek çok sayılı markaya da ev sahipliği yapmaktadır.

Gordion Alışveriş Merkezi Ulaşım ve İletişim

  • Gordion Alışveriş Merkezi Yönetim Ofisi Ankaralılar Cad. No:2 Koru Mahallesi 06810
  • Telefon: +90 312 233 70 00

Araba ile: Şehir merkezinden Eskişehir doğrultusuna giderken, Eskişehir yolu üzerinde 17. Km ‘de sol tarafta yer almaktadır.

Otobüs ile:Kızılay şehir merkezinden kalkmakta olan 576 numaralı otobüs ile Gordion durağında inmek gerekmektedir.

Metro ile: M2 Metro hattı kullanılarak Çayyolu 1-2 istasyonunda inilerek AVM içerisine direkt giriş sağlamak mümkündür.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12