Eşi Tarafından Yaralanan Kadın Felç Kaldı

Ankara'da 1.5 ay önce eşi Himmet Aydemir'in (25) 2 çocuğunun gözleri önünde canice 6 kurşunla yaralayarak Kadriye Aydemir (22), omuriliği parçalandığından dolayı felç kaldı.

Ankara 17.09.2021, 15:45 İrem Durak
Eşi Tarafından Yaralanan Kadın Felç Kaldı

Eşi Tarafından Yaralanan Kadın Felç Kaldı

Ankara'da 1.5 ay önce eşi Himmet Aydemir'in (25) 2 çocuğunun gözleri önünde canice 6 kurşunla yaralayarak Kadriye Aydemir (22), hastanede 1 ay süren tedaviyle hayatta kaldı; fakat omuriliği parçalandığından dolayı felç kaldı.

Olay, 27 Temmuz'da, Kahramankazan’ın Satıkadın Mahallesi'nde Aydemir çiftinin işletmiş olduğu unlu mamuller dükkânında yaşandı. Himmet Aydemir, tartışma yaşadığı eşi Kadriye Aydemir'e üç ve dört yaşlarında olan iki çocuğunun gözü önünde tabanca ile ateş açtı. Vücuduna altı kurşun isabet etmesi ile ağır yaralanan Kadriye Aydemir, Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu kurşunların beşi ameliyatla çıkarılırken, diğeri bulunduğu yer tehlikeli olduğundan dolayı çıkarılamadı. Yoğun bakımda 15, serviste 15 gün olmak üzere toplam 1 ay süren tedavi gören ve hayata tutunan Kadriye Aydemir, sedye ile taburcu edildi.

Çocuklarının Gözü Önünde Silahla Vurdu

Omuriliğini parçalayan kurşundan ötürü yatağa bağımlı yaşayan Kadriye Aydemir'in ihtiyaçlarını annesi Suna Arslan karşılıyor. Kadriye Aydemir, haftada üç gün annesinin dördüncü kattaki evinden sedye ile komşularının yardımı ile çıkarılarak, ambulansla kontrol ve fizik tedavi için hastaneye götürülüyor. Olaydan bir gün önce eşinin kayınvalidesini dövmüş olduğu ve geceyi geçirdiği nezarethaneden çıkmasının ardından dükkânda kendisini çocuklarının gözü önünde silahla vurduğunu ifade etti. Aydemir, sözlerine şöyle devam etti:

“Vücuduma isabet eden altı kurşundan beş tanesi çıkarıldı. Kurşunun biri vücudumda, tehlikeli olduğu için alamadılar. Belimden aşağısı tutmuyor, felçli kaldım, kolum çalışmıyor. Ben herhangi bir şey yapmadım ona. Beş yıldır ne çektiğimi Allah biliyor, iki çocuğum biliyor. Vurdu sustum, insanların içinde bağırdı, rencide etti sustum. Ne dediyse onu yaptım. Ben bunu hak edecek, hiçbir şey yapmadım. 22 yaşındayım, benim gençliğimi elimden aldı. Doktorlar 'Yürüme imkânın' yok diye belirtiyor. En ağır cezayı almasını istiyorum.” Olaydan sonra gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Himmet Aydemir hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03