Ankara’daki Kapalı Çiftler

Ankara’da ve ülkenin her yerinde yeni bir akım var bu akım kapalılık. İnsanlar çiftleriyle birlikte artık sosyal medya hesapları açıp sözde özel bir hayat yaşıyor.

Ankara 08.12.2020, 11:15 İrem Durak
Ankara’daki Kapalı Çiftler

Ankara’daki Kapalı Çiftler

Ankara’da ve ülkenin her yerinde yeni bir akım var bu akım kapalılık. İnsanlar çiftleriyle birlikte artık sosyal medya hesapları açıp sözde özel bir hayat yaşıyor. Özellikle kapalı kadınlar gün içerisinde yaptığı şeyleri çekip sosyal medya hesaplarına atıyorlar ve beğeni alıp takipçi kasıyorlar. Artık kimsenin özel hayatı olmadığı yerlerde bu gibi çiftlere rastlamak çok olası. Tabi ki bu durumu abartanlar var tabiri caizse hayatlarını sosyal medyada yaşıyor bu çiftler. Ankara’da ki bir çiftin günlük hayatını sosyal medya hesaplarından görebilirsiniz. Açıkçası sosyal medya uzmanları da bu durumun farkında ve bunu tehlikeli olarak görüyorlar. Çünkü bu insanlar tamamen kendi hayatlarından bağımsız sanal ortamda yaşıyorlar diyebiliriz. En tehlikeli şeylerden bir tanesi de bu aktif hayattan kopmak.

Kapalı Çiftler Neden Sosyal Medyayı Aktif Kullanır?

Kapalı çiftler neden sosyal medya kullanır çünkü aslında bu kişilerin amacı kendilerini çok mutlu göstermektir. Yani sanki hayatları sorunsuz devam ediyormuş gibi. Bu tabi ki kandırmacadır. İnsanların hayatları tam tıkırında gitse de illaki bir yerlerde farklı olayları olur ama bu kişilerin hesaplarına baktığınızda böyle olmadığı olayların sadece hayatlarının  güzel gittiğini göreceksiniz.

Kapalı Çiftlerin Sosyal Medya Hesapları

Kapalı çiftler sadece sosyal medyada yankı getirmek içim bir ton para harcayıp saçma şeyler yapabilirler.İzlenmeleri artsın takipçileri artsın diye. İş zaten böyle yürür ne kadar takipçi ne kadar beğeni o kadar iş olanağı o kadar reklam almaları anlamına gelir . Reklam alarak kapalı çiftler diğer bir değişle dini bütün çiftler parayı reklamdan kazanırlar.

Kapalı Çiftlerin En Çok Kullandıkları Sosyal Medya Hesabı Nedir?

Kapalı çiftlerin en çok kullandıkları sosyal medya hesabı İnstagram’dır. Çünkü instagram’da diledikleri gibi hikaye atıp takipçi kazanıp reklam alabilirler diğer sosyal medya hesaplarında böyle bir şey söz konusu değildir.

 Kapalı Çiftlerin Gerçek Hayatları

  • Şunu unutmayalım bu kişiler sanal değildir. Herkes gibi bir hayatı vardır.
  • Bu çiftler hesaplarından para kazanmayı amaçlar.
  • Zamanlarının çoğunu sosyal medya gibi internet sitelerinde geçirirler.
  • Gerçek hayatları güllük gülistanlık değildir. Kullandıkları birçok şey kiralıktır sadece reklam yaparak size satmayı amaçlarlar.
  • Sattıkları şeyler den de kendilerine promosyon alırlar.

Son olarak kapalı çiftlerin %80’i kadın kullanıcılardır. Kadınlar eşlerine ya da sevgililerine yaptıkları hediyeleri kamera yardımıyla çekip hesaplarına yükler. Ya da bir şeyin reklam yapmasını isterlerse onları etiketlerler. Ankara’da bu durum pek hoş karşılanmıyor verilere göre. Ama kadınlar bunları yapmaktan vazgeçmiyor. Hayatlarından kopup sosyal medya hesaplarında günde en az 3-4 saat geçiriyorlar. Sosyal medyayı bu kadar kullanmak sakıncalıdır size ve çevrenize zarar verebilir. Unutmayalım ki sosyal medya sadece sanal bir ortamdır gerçek olan dışarıda ki hayattır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36