gtag('config', 'G-X0Q4RFH2S7');

Ankara’da Yoğun Yağış Uyarısı: Sel, Fırtına ve Dolu Tehlikesi

Ankara 30.08.2024, 14:11 Halil Uzan
Ankara’da Yoğun Yağış Uyarısı: Sel, Fırtına ve Dolu Tehlikesi

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine dayanarak, başkentte yoğun yağış, dolu ve fırtına uyarısı yaptı. Özellikle kuzey ilçelerinde akşam saatlerine kadar sürecek bu hava olaylarının ani sel, su baskını ve dolu gibi olumsuzluklara yol açabileceği belirtildi. Valilik, vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.

Valilikten Kritik Uyarı

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere dayanarak, başkentin kuzey bölgelerinde akşam saatlerine kadar kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Valilik, ani sel, su baskını, dolu yağışı ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Saat Verildi: Dikkatli Olunmalı

Yoğun yağışların özellikle 18.00'e kadar devam etmesi bekleniyor. Valilik, vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı tedbir almaları konusunda uyardı.

Ulaşımda Aksamalar Bekleniyor

Yağışların etkisiyle trafikte sıkıntılar yaşanabileceğine dikkat çeken Valilik, özellikle saat 18.00’e kadar vatandaşların gerekli önlemleri almasını istedi. Bu süreçte dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Yorumlar (0)