Ankara’da yardım için nereye başvurulur?

Sosyal yardımdan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların, daha kolay bir şekilde destek isteyebilmeleri ve talepte bulunmaları için online başvuru dönemine geçildi

Ankara 27.05.2021, 16:30 İrem Durak
Ankara’da yardım için nereye başvurulur?

Ankara’da yardım için nereye başvurulur?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardımdan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların, daha kolay bir şekilde destek isteyebilmeleri ve talepte bulunmaları için online başvuru dönemini hayata geçirdi. Peki Ankara’da yardım için nereye başvurulur?

Mansur Yavaş duyuru yayınladı: İhtiyaç sahibi vatandaşlar bundan sonraki süreçte yardım taleplerini online olarak gerçekleştirebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir duyuruyla, sosyal yardım almak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, daha kolay destek isteğinde bulunmaları için online başvuru dönemini başlattıklarını belirtti. Yavaş, “Sizlerin refah ve huzurlu bir hayat geçirebilmesi en büyük temennim” ifadelerine yer verdi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar belediyenin, sosyalhizmetler.ankara.bel.tr internet sitesi üzerinde yer alan ekrandan başvurularını iletebilecekler.

Ayrıca başvuru merkezlerinin sayısı da yükseltildi.

İnternet ortamında online başvurunun dışında ek olarak Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Kadın Lokalleri içerisinde de sosyal yardım başvurusu alınmaya ise devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlardan faydalanmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlanması amacıyla başvuru merkezi sayısını da 3’ten 13’e yükseltti.

Başkent’te hizmet vermekte olan başvuru merkezleri şu şekilde:

-Akyurt AYM,

-Altındağ AYM,

-Kalecik AYM,

-Araplar AYM,

-Kızılcahamam Gençlik Merkezi,

-Ayaş AYM,

-Bala Gençlik Merkezi,

-Elmadağ Gençlik Merkezi,

-Kahramankazan AYM,

-Kuşcağız AYM,

-Mamak Gençlik Merkezi,

-Ortapınar Yenikent Gençlik Merkezi,

-Yahyalar AYM.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11