Ankara’da Balık Nerede Yenir?

Ankara denizden uzak bir şehir olmasına karşın ülkemizin en iyi balıklarının yenebileceği nadir bölgelerden bir tanesidir.

Ankara 03.12.2020, 22:23 04.12.2020, 13:36 İrem Durak
Ankara’da Balık Nerede Yenir?

Ankara’da Balık Nerede Yenir?

Ankara denizden uzak bir şehir olmasına karşın ülkemizin en iyi balıklarının yenebileceği nadir bölgelerden bir tanesidir. En taze ve ne lezzetli balıkları yiyebilmek için illa da Karadeniz’e gitmek zorunda değilsiniz. Ankara’da yer almakta olan, çok sevilen ve tercih edilen gözde balık restoranlarını sizler için derledik. İşte oldukça lezzetli balıkları müşterilerine sunan Ankara balık restoranları.

Trilye Restoran

2002 yılında kurulmuş olan Trilye Restoran, denizin insanlara vermiş olduğu neredeyse tüm balıkları birbirinden farklı konseptler ile müşterilerine sunuyor. Vejetaryen müşterileri için bile birbirinden çeşitli lezzetler sunmaya çalışan bu restoranın ücretleri biraz pahalı fakat oldukça büyük bir müşteri potansiyeline sahip.

Yelken Balık Restoran

Yelken Balık Restoran hem leziz balıklarını hem de hızlı sunumu ile yine Ankara’nın gözde restoranlarından bir tanesi olmayı başarıyor. Taze balıkları en güzel şekilde müşterileri ile paylaşıyor. Arkadaşınız, sevdikleriniz ile lezzetli bir balık yemek isterseniz, Yelken Balık Restoran’ı ziyaret etmeyi unutmayın.

Camgöz Balıkçısı

Sağlık için belki de en önemli besinlerden bir tanesi olan balığı müşterilerine en lezzetli şekilde sunmaya çalışan bir başka Ankara restoranı ise Camgöz Balıkçısı elbette. Sunmakta olduğu oldukça başarılı ve leziz “mezeler” ile hemen herkesin ilgisini toplamayı başaran Camgöz Balıkçısını, eğer Ankara’da lezzetli bir balık yemek istiyorsanız mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.

Balıkçıköy Fahri

Günün hemen her saatinde mutlaka en taze balıkların sunulduğu Balıkçıköy Fahri taptaze ürünleri ile müşterilerini karşılamayı başarıyor. Müşterilerine sahilde balık yemenin büyük keyfini verebilmek için büyük bir çaba sarf eden ve mekanının iç tasarımını da bu doğrultuda Balıkçıköy Fahri Ankara’da yaşamakta olan balık severlerin mutlaka tercih etmesi gereken bir balık restoranıdır.

Fevzi Hoca Balık Lokantası

Ankara’nın yanı sıra, İstanbul ve Akçaabat’ta da şubeleri olan ve Türkiye’nin en güzel balıklarını sunmakta olan bir diğer Restoran; Fevzi Hoca. Balık nasıl yapılır ile ilgili bir de kitap çıkarmış olan Fevzi Hoca’nın Restoran’ı fiyat olarak da gayet makul.

Sur Balık Restoran

Doğru balıkları en doğru mevsimlerinde müşterilerine sunabilmek için var gücüyle çalışmakta olan Ankara’nın en sevilen balık restoranlarından bir başkası Sur Balık Restoran olarak karşımıza çıkmaktadır. Ziyaretçilerin severek gittiği restoran, balıkların avlanma zamanlarına dikkat eden, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan bir mekandır. Mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Caviar Seafood Restaurant

Size kendinizi fazlasıyla özel hissettirecek olan bir restoran olan Caviar Seafood; Ankara’nın en gözde balık restoranlarından bir tanesi olarak hizmetlerini uzun süredir devam ettirmektedir. Eğer Ankara’da güzel bir manzara eşliğinde lezzetli balıklar yemek isterseniz, bu mekân kesinlikle sizin için en uygun mekanlardan. Mekânın oldukça lüks olmasına rağmen ücretlerinin fazlasıyla uygun olmasını da belirtmeden geçmemek gerek.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03