Ankara’da at biniciliği yapılabilecek yerler

Başkent Ankara’da at binmek isteyen vatandaşlarımız için çok sayıda at çiftliği seçeneği yer alıyor.

Ankara 17.05.2021, 18:00 İrem Durak
Ankara’da at biniciliği yapılabilecek yerler

Ankara’da at biniciliği yapılabilecek yerler

Başkent Ankara’da at binmek isteyen vatandaşlarımız için çok sayıda at çiftliği seçeneği yer alıyor. Bu çiftlikler sayesinde Ankara at binme hizmetlerinin yanı sıra yemek, organizasyon, aktivite ile gezinti gibi çok fazla imkân tesislere gelen kişiler için sunuluyor. Ayrıca Ankara at çiftliği hizmeti vermekte olan kişiler mekâna gelen müşterilerinin memnuniyetlerini kazanmak için kaliteli hizmet sunuyorlar. İşte Ankara’da at biniciliği yapılabilecek yerler…

At Çiftliği Dediğin Böyle Olur: Park House

Safari At Çiftliği

Yeşil Bahçe At Çiftliği

Düş Yolcusu At Çiftliği

Özbek At Çiftliği

Tuğram At Çiftliği

Kuzgun At Çiftliği

Kalıpçıoğlu At Çiftliği

Teorossi At Çiftliği

Rüyam At Çiftliği

Yeşil Bahçe At Çiftliği

Sincan Yenikent’te atları ziyaret edebilir at binebilir ve profesyonel binicilik eğitimi ile atlı okçuluk eğitimi alabilirsiniz. Bunların yanı sıra ailenizle ya da arkadaş grupları için mangal yapabilmeniz de mümkün.

At sahiplerinin atlarını makul ücretler ile pansiyoner olarak bırakabildikleri güvenilir bir çiftlik olan Yeşil Bahçe At Çiftliği’nde Ankara’dan uzaklaşabilir ve şehir kargaşasından kaçıp huzur bulabilirsiniz.

Özbek At Çiftliği

Özbek at çiftliği Ankara’nın Keçiören ilçesinde müşterilerini ağırlıyor. Çiftlikte harika bir ortam içerisinde binicilik eğitimi veriyorlar. Binicilik yanı sıra çiftliği gezme amacıyla da düzenlenen gezilere de ev sahipliği yapıyorlar. Toplamda 500 kişilik kapasitesi yer alan alanlarda toplantı, iş yemeği ve düğün gibi organizasyonlar yapılabiliyor.

Safari At Çiftliği

Safari at çiftliği Güzelhisar köyünde hizmet vermeye devam ediyor. Çiftlik olarak kişilerin at binerek keyifli bir şekilde vakit geçirmelerini sağlıyorlar. Çiftlikte profesyonel olarak binicilik dersi vermiyorlar. Yalnızca kişilerin at binerek keyif almalarına olanak tanınıyor. Ayrıca at binmek isteyenler için de düzenlenmekte olan çeşitli parkurlar bulunuyor.

Düş Yolcusu At Çiftliği

At binmek için düş yolcusu at çiftliğini tercih eden misafirler bu çiftlikte yalnızca ata binmeyip Aynı zamanda tesiste piknik de yapabiliyorlar. Bunun yanında çocuklara meyve ve sebze toplayarak doğa ile iç içe harika zaman geçirme fırsatı da tanınıyor. Çiftlikte bulunan salıncaklara binerek eğlenebilirken çiftlikte yaşayan diğer hayvanları görebilmekteler. Kişiler at gezilerinde gün batımını izleyebilme imkanı buluyorlar.

Tuğram At Çiftliği

Tuğram at çiftliği Ankara Gölbaşı’nda hizmet vermeye devam ediyor. Bu çiftliği tercih etmekte olan kişiler atlı safari turları ve binicilik eğitimleri. Atv safari turları, at pansiyonu açık hava mangal yerleri, ile köy kahvaltısı gibi hizmetlerden faydalanabiliyorlar. Atlarla oldukça etkileyici turları atabiliyorlar. Ek olarak burada binicilik eğitimlerini hem çocuklar hem de yetişkinler için profesyonel bir şekilde veriyorlar.

Kalıpçıoğlu At Çiftliği

At binmek için Kalıpçıoğlu at çiftliği seçimini yapanlar binicilik ve atlı okçuluk gibi dersleri eğitmenlerden alıyorlar. Ayrıca atlarla harika şekilde zaman geçirebiliyorlar.

Bunlar dışında at sahipleri istedikleri zaman atlarını Kalıpçıoğlu pansiyonlarına emanet edebiliyorlar. Son olarak da çiftlikte yer alan atlardan satın almak isteyenler için de at satışı gerçekleştiriliyor.

Kuzgun At Çiftliği

Kuzgun at çiftliği Kızılcahamam’ içerisinde at severler için hizmet vermeye devam ediyor. At binmek amacı ile çiftliğe gelenler atlara binerek vakit geçirebilirken aynı zamanda semaver keyfi, ızgara keyfi ile doğada yürüyüş keyfi gibi imkanları da bulabiliyorlar. Ayrıca çiftlikte yer alan canlı müzik organizasyonlarına katılma imkânını da ellerinde bulunduruyorlar.

Teorossi At Çiftliği

Mamak’da hizmet vermeye devam eden çiftlik at biniciliği için konuklarını ağırlıyor. Tesise çocuklu aileler de girebilirken 13 yaş altı çocuklar için herhangi bir ücret istenmiyor. Ayrıca çiftlikte atlar ile birlikte safari turları yapılıyor. Çocuklar ve yetişkinler bu turlara katılabiliyor. Ayrıca çiftlikte yetişmekte olan diğer hayvanları görme imkânını da çiftliğe gelen misafirlere sağlıyorlar.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12