gtag('config', 'G-X0Q4RFH2S7');

Ankara, İstanbul ve İzmir’de Raylı Sistemlerde Ücretsiz Ulaşım

İstanbul'da sadece Marmaray değil, aynı zamanda Sirkeci-Kazlıçeşme ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro hatları da ücretsiz hizmet veriyor. Ayrıca, İETT otobüsleri, metrobüs, tramvay, vapur gibi diğer toplu taşıma araçları da bu karara dahil edildi.

Ankara 30.08.2024, 15:14 Halil Uzan
Ankara, İstanbul ve İzmir’de Raylı Sistemlerde Ücretsiz Ulaşım

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı sistemler bugün ücretsiz olarak hizmet veriyor. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, Ankara’da Başkentray, İstanbul’da Marmaray, İZBAN ve çeşitli metro hatları, İzmir’de ise İZBAN gibi toplu taşıma araçları tüm gün ücretsiz olacak.

İstanbul'da Genişletilmiş Ücretsiz Ulaşım

İstanbul'da sadece Marmaray değil, aynı zamanda Sirkeci-Kazlıçeşme ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro hatları da ücretsiz hizmet veriyor. Ayrıca, İETT otobüsleri, metrobüs, tramvay, vapur gibi diğer toplu taşıma araçları da bu karara dahil edildi. Ankara'da EGO'ya ait otobüs, metro, ANKARAY ve teleferik gibi ulaşım araçları da ücretsiz hizmet veriyor. Bu düzenleme, vatandaşların milli bayramlarda toplu taşımayı daha rahat ve ekonomik bir şekilde kullanmalarını sağlamak amacıyla yapıldı.

Yorumlar (0)