Ankara- İstanbul Uçak Bileti Fiyatları

Ulaşım seçenekleri arasında kişilerin en çok tercih ettiği yöntemlerden biri olan uçak ile seyahatler; Ankara- İstanbul arasında seyahat edecek olan kişiler için de oldukça avantajlı bir yoldur.

Ankara 22.11.2020, 21:30 İrem Durak
Ankara- İstanbul Uçak Bileti Fiyatları

Ankara- İstanbul Uçak Bileti Fiyatları

Ulaşım seçenekleri arasında kişilerin en çok tercih ettiği yöntemlerden biri olan uçak ile seyahatler; Ankara- İstanbul arasında seyahat edecek olan kişiler için de oldukça avantajlı bir yoldur. Ancak son zamanlarda yaşanan korona virüs salgını nedeniyle her ulaşım aracında olduğu gibi uçak yolculuklarında da uçakların yarı yarıya kapasitelerinde düşüşler yapılarak yolcu kapasitesinin yarısı kadar yolcu alımı yapılabiliyor. Bu nedenle pek çok kişi bilet bulmakta zorluk çekerken aynı zamanda bilet bulabilen kişilerin de uçak biletlerindeki fiyat artışı dikkatlerini çekiyor. Ankara- İstanbul arası uçak bileti fiyatlarındaki artışlar nedeniyle yolculuk yapacak kişiler için uçak bileti fiyatları güncellenmiş ve yeni haliyle biletler satışa çıkarılmıştır. Bu konuyla ilgili yolcuların en merak ettiği nokta ise Ankara- İstanbul uçak bileti fiyatları ne kadar olacak şeklindeydi.

Ankara- İstanbul Uçak Bileti Alabileceğiniz Firmalar

Uçak ile yolculuk son derece tercih edilen bir ulaşım yöntemi olmasıyla birlikte Türkiye içerisinde en yaygın olarak tercih edilen uçak biletleri Ankara- İstanbul arası seferler oluyor. bu nedenle Ankara- İstanbul arası uçakla seyahat edecek kişiler için oldukça fazla uçak bileti alabilecek firma bulunuyor. Firmalar ise başlıca; Türk Hava Yolları, Pegasus, Anadolu Jet firmaları olarak söylenebilir. Ancak bu firmalar arasından ise en fazla Ankara- İstanbul arası uçak bileti bulabileceğiniz firma Pegasus’tur.

Sürekli olarak belli saat aralıklarıyla uçuşların olması nedeniyle uçak ile seyahatlerde daha kolay bilet bulabiliyorsunuz. Ancak son zamanlarda yaşanan korona virüs salgını sonrası sağlık için alınan önlemlerden biri olan yolcu kapasitesindeki düşüşler bazı yolcuların bilet bulmakta sorunlar yaşamsına neden oluyor. Aynı zamanda bilet fiyatlarında da ciddi artışlar gözlemleniyor.

Ankara- İstanbul Arası Uçak Bileti Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye içerisinde en çok tercih edilen biletlerden biri olan Ankara- İstanbul uçak biletleri; çeşitli firmalar ve hizmetler ile fiyat konusunda da değişiklikler gösterebiliyor. Firmaların belirledikleri fiyatlar, uçuş sırasında alınan hizmetler, bilet türü, uçuş tarihi gibi pek çok etmen bilet fiyatlarında değişimlere neden olabiliyor. Ancak genel olarak Ankara- İstanbul arası uçak bileti fiyatlarına bakıldığında 2020 yılında 140 TL ile 160 TL arasında fiyatların değiştiği görülüyor. Ancak erken bilet alımı gerçekleştirildiğinde 2021 yılında Ankara- İstanbul arası uçak bileti fiyatı 88 TL olarak ciddi bir azalışla satışa sunulacak olarak gözüküyor. Bu noktada bakıldığında Ankara- İstanbul arası uçak ile yolculuk yapacak ve bilet alacak kişiler için erken bilet alımı yaparak çok daha uygun bir fiyata bilet bulabilecekleri söylenebilir. Aynı zamanda bilet alımı yaparken ekonomi veya buisness tercihler yapmanız da biletinizin fiyatında değişikliklere neden olur. Bu nedenle bilet fiyatları hakkında her zaman geçerli olan net bir fiyat söylemek her zaman mümkün olmaz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12