Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Nerede? Müdürü Kimdir?

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü nerede? Ankara İl Sağlık Müdürlüğüne nasıl gidilir? Ankara İl Sağlık Müdürü kimdir? Ankara İl Sağlık Müdürlüğü telefon numarası nedir? Ankara İl Sağlık Müdürlüğü personel alımı var mı? Ankara İl Sağlık Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak mı?

Ankara 07.11.2020, 11:19
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Nerede? Müdürü Kimdir?

Sağlık sanıyoruz ki hayatımızın en önemli konusu, öyle değil mi? Sağlığımız olmadan sonuçta hiçbir şey yapamıyoruz. Sağlığımız gerçekten bizim için çok önemli, ama maalesef sağlığımızı kaybetmeden veya kaybetmeye yakın olmadan sağlığımızı düşünmüyoruz.

Bu hangi sağlık konusu olursa olsun fark etmiyor. Bu gerek göz sağlığımız olsun, gerek diş, gerek duyu organlarımız ile ilgili veya başka bir organ. Sağlığımızın her zaman farkında olmamız gerekiyor. Bu yüzden bütün şehirlerimizde bulunan ve hatta çoğu büyük şehirlerden olan ilçe sağlık müdürlükleri büyük önem kazanıyor.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü

En önemli kurumlardan bir tanesi Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’dür. Kurum Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunmaktadır. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nden bütün sağlık birimlerine ulaşabilirsiniz. Buradan aynı zamanda COVID-19 ile ilgili de gerekli bütün bilgileri alabilirsiniz.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nde Bulunan Birimler

İl müdürlüğünde bulunan birimler arasında; Sağlık Hizmetler Başkanlığı, Etlik Kamu Hastane Hizmetleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Destek Hizmetleri Başkanlığı, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Bilkent Kamu Hastane Hizmetleri Başkanlığı, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanlığı, Personel Hizmetleri Başkanlığı ve her konuda önemli olan Hukuk ve Muhakemat Birimi bulunmaktadır. Kanun ve hukuk her sektörde büyük önem taşımaktadır.

Ankara İl Sağlık Müdürü Kimdir?

Ankara İl Sağlık Müdürü 1969 Şanlıurfa doğumlu Prof. Dr. Mehmet Gülüm olmaktadır. Prof. Dr. Mehmet Gülüm ilk ve orta öğretim yıllarını Urfa’da tamamladıktan sonra 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Sonrasında 2004 yılında, tekrardan eğitime dönmüş ve Harran Üniversitesi Üroloji Uzmanlık Eğitimi almıştır.

Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Çocuk Ürolojisi ve Androloji’sine çok ilgisi vardı. Eğitimine devam ettiği dönemde 2013 yılında Doçent’lik ünvanına ve sonrasında 2018 yılında, yani 2 yıl önce Profesör’lük ünvanını almıştır. Prof. Dr. Mehmet Gülüm evli ve 5 çocuk babasıdır. Hem 5 tane çocuk yetiştirmek ve aynı zamanda İl Sağlık Müdürü olmak gibi büyük bir sorumluluk alarak, büyük başarılar elde etmiştir.

Sağlığımızı ve Sağlıkçılarımızı Koruyalım

Günümüzün en önemli konularından bir tanesi hiç kuşkusuz sağlık ve sağlık personelleri olmaktadır. Özellikle bu yıl COVID-19 ile sadece Türkiye değil, dünya sarsılırken, Türkiye’de bulunan sağlıkçılarımız ellerinden gelen herşeyi yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Artık zaman sağlığımızı düşünme zamanı. Hatta sadece kendi sağlığımızı değil, birbirimizin sağlığını düşünme zamanı.

Bu yıl anladık ki sadece sağlık birimlerimiz yetmiyor, bizim de sağlığımıza dikkat etmemiz ve bu şekilde sağlık çalışanlarımıza destek olmamız gerekiyor. Ancak bu şekilde COVID-19’tan hızlı kurtulabilir ve çözüm yolunun bulunması için yol açabiliriz. Sağlık sadece kendimiz ve sevdiklerimiz için değil, hepimiz için çok önemlidir. Sağlık olmadan hiçbir şey yapamayız. Şunu unutmayın ki sağlık olmadan iyi ya da kötü hiçbir şey yapamıyoruz.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11