gtag('config', 'G-X0Q4RFH2S7');

Ankara'da Korkunç Çifte Cinayet: Apartman Yöneticisi ve Oğlu Katledildi, Şüpheli Yakalandı

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda meydana geldi. Apartman yöneticisi olan baba, oğlu ve oğlunun bir arkadaşıyla birlikte evde bulunuyordu.

Ankara 26.08.2024, 16:22 26.08.2024, 19:51 Halil Uzan
Ankara'da Korkunç Çifte Cinayet: Apartman Yöneticisi ve Oğlu Katledildi, Şüpheli Yakalandı

Ankara'da dehşet verici bir olay yaşandı. Bir apartman yöneticisi, oğlu ve oğlunun arkadaşının acımasızca öldürülmesiyle sonuçlanan saldırı büyük yankı uyandırdı. Cinayetlerin ardından kaçan zanlı, polis ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda yakalandı.

Çifte Cinayet Mahallede Şok Yarattı

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda meydana geldi. Apartman yöneticisi olan baba, oğlu ve oğlunun bir arkadaşıyla birlikte evde bulunuyordu. Henüz bilinmeyen bir sebeple, saldırgan apartman dairesine girerek baba, oğlu ve oğlunun arkadaşına ateş açtı. Saldırı sonucu apartman yöneticisi ve oğlu hayatını kaybederken, oğlunun arkadaşı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Maalesef, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen o da kurtarılamadı.

Kaçan Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

Cinayetlerin ardından kaçan zanlı, polis ekiplerinin titiz takibi sonucunda kısa sürede yakalandı. Zanlının yakalanmasıyla birlikte, olaya dair detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Cinayetlerin nedeni hala belirsizliğini korurken, polis soruşturmayı derinlemesine sürdürüyor. Bu korkunç olay, mahallede büyük bir üzüntü ve şok yarattı. 

Yorumlar (0)