Ankara'da İlk Buluşmaya Gidilecek Yerler

Ankara'da biriyle tanıştığınızda ilk kez buluşmaya gidilecek en güzel yerleri listeledik.

Ankara 22.09.2020, 12:19
Ankara'da İlk Buluşmaya Gidilecek Yerler

Ankara ilk buluşmalar için her isteğe hitap edecek mekanlara sahip özel bir şehir. Yıllar sonra bile hatıralarda hatırlanacak ve geriye dönüp bakıldığında doğru yer seçmiş olmanın duygusuyla anılar yad edilecektir. İşte Ankara’da ilk buluşmada gidilebilecek yerler.

İlk Buluşmada Seçilebilecek Mekanlar

Ankara’da ilk buluşma için tercih edilebilecek en açık mekan Kuğulu Park olmaktadır. Bu park kim bilir kaçar evlenme teklifine, ilk buluşmaya ya da ayrılığa şahit olmuş ve olmaktadır. Fazla abartıyı sevmeyenler ve sohbet etmek, kuğulara simit atmak ve çay içmek, sokak müzisyenlerini dinlemek isteyenler için birçok kişinin cevabı otomatik olarak Kuğulu Park olmaktadır.

Feza Gürsey Bilim Merkezi

Masum şekilde başlamak isteyenler ise Feza Gürsey Bilim Merkezi’ni ziyaret etmektedir. Arkadaşça zaman geçirmek isteyenler, karşısındakini yakından tanımak isteyenler burayı tercih edebilir.

Adres: Altınpark Mahallesi, Şehit Ömer Halisdemir Blv. No:154, Altındağ

Papazın Bağı

İlk buluşmayı erkenden başlatmak isteyenler ve kahvaltıyla günü açmak isteyenler için Papazın Bağı alternatif olmaktadır. bir de yaz günlerinde ağaçların gölgeleri altında çay içmek, kent içinde bulunan bu cennetin keyfini sürmek iyi bir seçim olabilir.

Adres: Kazım Özalp Mahallesi, Kuleli Sokağı No:61, Çankaya

Çağdaş Sanatlar Merkezi

Sanatı sevenler ve sanat galerisi gezisi planlayanlar için Çağdaş Sanatlar Merkezi keyifli zaman için birebirdir. Sergideki eserler, sergi kafesini ziyaret etmek ve ilk buluşmada sanat konuşmak isteyenler için muhteşem bir seçim olabilir.

Adres: Çankaya Mahallesi, Kavaklıdere Mahallesi, John F. Kennedy Caddesi, No: 4

Ekşi Maya

Tatlı yemek ve tatlı konuşmak isteyenler için de Ekşi Maya enfes bir seçim olabilir. Ankara’da ilk buluşmada gözlerden ırak, sakin yerler bakanlar için bu öneri oldukça iyi gelebilir. Buluşulan kişiyle güzel tatlı, lezzetli kahve paylaşmak oldukça etkileyici olabilir.

Adres: Tunalı Divan Otel, Barbaros Mahallesi, Güniz Sokak, 1. katı No: 42, Çankaya

Uptown Speakasy

Romantik ruhlu, muhteşem ambiyans yaratmak isteyenler için garantili seçim Uptown Speakasy olabilir. Kentteki gizli güzelliklerden biri olan bu mekan ODTÜ’de yer alıyordu. Ancak Ankara’da herkesin ulaşabileceği yer haline getirildi.

Adres: Güvenevler Mahallesi, Mesnevi Sokağı No:38/C, Çankaya

Mezzaluna

İşleri ilerleten ve ciddiye taşımayı düşünenler için “ilk buluşma” yerini “ilk akşam yemeği”ne bırakmaktadır. Romantik atmosfer ve lezzet garantisi bu buluşmada esastır. İlk buluşmada nereye gidileceği sorusuna alternatif bulmakta zorlanılmayacak ve lezzetli yemek seçimi için tercih Mezzaluna olabilir.

Adres: Üniversiteler Mh., Ankuva AVM No:2, Çankaya

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14