Ankara'da ekmek dağıtım aracı kaza yaptı

Ankara'da ekmek dağıtım aracı kırmızı ışıkta beklemekte olan tıra arkadan çarptı.

Ankara 20.10.2021, 15:12 İrem Durak
Ankara'da ekmek dağıtım aracı kaza yaptı

Ankara'da ekmek dağıtım aracı kaza yaptı

Ankara'da ekmek dağıtım aracı kırmızı ışıkta beklemekte olan tıra arkadan çarptı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde ekmek dağıtım aracı kırmızı ışıkta beklemekte olan tıra arkadan çarptı. Çarpışma sonucu bir kişi yaralandı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde ekmek dağıtım aracı kırmızı ışıkta bekleyen tır ile arkadan çarpıştı. Kazada, ekmek dağıtım aracının sürücüsü yara aldı. Kaza, akşam saatlerinde Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı bulunan Ahi Mesut Bulvarı Batı Adliye kavşağında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Sincan yönünden gelerek Etimesgut istikametinde seyir halinde bulunan A.E.A.'nın kontrolündeki 06 BB 017 plakalı ekmek dağıtım aracı kırmızı ışıkta beklemekte olan S.Ö. kontrolündeki 34 AT 7463 plakalı tıra arkadan çarptı. Kırmızı ışıkta beklemekte olan tıra çarpan aracın sürücü A.E.A. çarpmanın etkisi ile aracında sıkıştı.

"Sıkıştığı araçtan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı"

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri, kullandığı araçta sıkışan A.E.A.'yı yaptığı çalışmalar sonucunda araçtan çıkardı. İtfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarılan A.E.A. yapılan ilk müdahaleden sonra sağlık ekipleri tarafından Etimesgut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tırda yolcu olarak bulunan Metin Sırakaya, aracında sıkışan A.E.A'yı kurtarmak için sağa sola koşuşturduklarını ifade ederek, "Kırmızı ışıkta durduk. Arkadaş hılı bir şekilde geldi ve biz çarptı. İçinde sıkışmış. Kurtarmak için sağa sola koştuk" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12