Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden kadınlara hijyen çantası

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’teki kırsal mahallerde yaşayan kadınlara ulaşım sağlayarak hijyen çantası dağıtıyor.

Ankara 11.01.2021, 19:40 İrem Durak
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden kadınlara hijyen çantası

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden kadınlara hijyen çantası

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’teki kırsal mahallerde yaşayan kadınlara ulaşım sağlayarak hijyen çantası dağıtıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden kadınlara hijyen çantası dağıtıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadın dostu çalışmaları ile kadınların hayatını kolaylaştırmaya ve dokunmaya devam ediyor. Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ile iş birliği yapıp kadın sağlığını önceleyen bir projeyi başlatmakta olan Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in kırsal mahallerinde bulunan kadınlara ulaşıp hijyen çantası dağıtımı sağlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) iş birliği ile Başkent'te bulunan kırsal mahallelerde yaşamını sürdüren kadınlara yönelik sağlık projesini başlattı. Kadın sağlığının korunmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından sık bir şekilde söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Korona virüs salgını sebebiyle evlerinden çıkamayan kadınlara ulaşıp hijyen çantası dağıtımı sağlıyor. 14 ilçede bulunan kırsal mahalleleri ziyaret eden Büyükşehir ekipleri, kadınları temizlik ve hijyen konusunun yanında bir de şiddete karşı mücadele konusunda da bilinçlendiriyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Projeler Şube Müdürlüğü'nün yürütmüş olduğu proje kapsamında ilk etapta 14 ilçede toplamda bin 300 kadına hijyen bakımından ihtiyaç duyulan malzemeleri teslim etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden kadınlara hijyen çantası verildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36